2777
2789
عنوان

حالم بد..

183 بازدید | 21 پست

تا حالا براتون پیش امدع سمت چپت اونجایی که قلبته سنگینی کنه برات ندونی برا چیه هر چقدر حرف بزنی گریه کنی ولی هر روز بیشتر شه سنگینیش ..

چرا دردا تموم نمیشن چرا نمیگذره این روزا چرا روزای خوب نمیاد چرا انقدر ضعیف شدم که با یه چیز گوویک گریم میگیرع ولی هیچ وقت سبک نمیشم چیکار کنم با خودم منی ک به همه امیدواری میدم میگم میگذره چرا اینطورم واقعا. :)🖤

بله هزااااااااران بار.........هزاران بار.....هیچکس هم نیست جزخدا. ‌‌‌خداهم دیگه ازما روبرگردونده

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همش گریه میکنم پريروز از صبح تا ظهر داشتم گریه میکردم بدون دلیل صبح هم دنبال نخ بودم پیدا ن ...

دقیقا منم اینم ی چیزع چرت چن وقته فقط گریه میکنم بلند بلند و کسیم نیست ارومم کنه هعی خودمو دلداری میدم ولی فایده ندارع:)

آره گلم الانم همینطورمن.بخاطر بار مشکلات هست ک روحمونو بیمارکردن....اینجور وقتا یک گریه ی ازته دل با ...

من کلا چن روزه هر چقدر بلند گریه میکنم مینویسم هرکار میکنم سبک نمیشم بدتر میشم واقعا نمیدونم چمه دلم میخواد دور شم از همه چی از همه کس

من انقد غصه خوردم قلبمم درد اومد دو سال داروام خوردم واسه درد اون با کوچکترین ناراحتی تیر میکشه ،غصه و حرص و ناراحتی اینا همه دشمن قلب و اعصابن ،کاش میشد همه رو بریزیم دووور 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱