2777
2789

شوهرم کارگاه داره که یه اتاق طبقه بالاش ساخته و آدمای زیادی میان و میرن و دورهمی میگیرن و...مجرد و متاهل و همه جور خلاصه.

۱شنبه شب من و یکی از دوستا و شوهرامون رفتیم اونجا بعد بچم زیر مبل اون اتاق یه بسته کان*دوم خالی پیدا کرد

به شوهرم گفتم گف برای فلانیه....

اره همه میگن برا فلانیه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا میرن میان اونجا؟دوستای شوهرت؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

دعوا کردیمو اینا تا الان من رفتم به داداشش گفتم چون اینا همه کاراشون باهمه...تا گفتیم گفت برا فلانی هست(همونی که شوهرم گف)اینم بگم من میدونستم برا شوهرم نیس

کاندوم تو کارگاه چی کار می‌کنه ؟😐

پزشکان اعلام کردند ،                                                         اگر در مورد دیگران قضاوتی نکنید ،                                      لال نمیشوید ⁦(⁠●⁠_⁠_⁠●⁠)⁩                                                         اگه با حرف من مخالفی ریپ نزن ⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁠❤⁩