2777
2789

بعد صبح بهش گفتم ماجرا رو بعدشم گفتم دوست داشتم هم دختره هم تورو جر بدم کارد میزدی خونم درنمیومد

🤣🤣یکم بعدش رفتم اینستا دیدم استوری گذاشته توی استوریش اسم نسترن هست عاقا ب شوخی رفتم گفتم * نسترنننن کیه تویی استوریت هاا برم جرش بدمم* 

اومده میگ عزیزم خواب و تعریف نکن صدقه‌رد کن رد بشهههه😕😂بعد ریپ‌زد گفت نسترنم توی خواب دیدیی؟؟

نمیدونم چرا تمایل پیدا کردم نسترن خیالی و ر لم و باهم جر بدم😆😂

شماهم اینجوری حساسید

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

درمورد حساسی آره توخابم شوهرم و عشق سابقش رو دیدم😐گفتم دستم بهت برسه میدونم چیکار کنم با پا کوبیدی منو🤣

از هم دوریم😐

مــــحـ یــه دخــــتــرم لــــج کــنـم دنـــیـــارو کـــج مـیـــکــنــم🫣😝💕💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورد حساسی آره توخابم شوهرم و عشق سابقش رو دیدم😐گفتم دستم بهت برسه میدونم چیکار کنم با پا کوبیدی ...

😆😆😆🔪 اوه اوه

چرا ؟

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
هنو عروسی نکردیم اون یه شهر دیگس

🥲اها خیلی سخته ما ر لیم دارم دق میکنم

🥲اها خیلی سخته ما ر لیم دارم دق میکنم

آره سخته

این دوری هام تموم میشه یهو دیدی تو لباس عروسیو برای همیشه پیشش هسی😁😆❤️

مــــحـ یــه دخــــتــرم لــــج کــنـم دنـــیـــارو کـــج مـیـــکــنــم🫣😝💕💜
آره سخته این دوری هام تموم میشه یهو دیدی تو لباس عروسیو برای همیشه پیشش هسی😁😆❤️

🥲💋خدا از زبونت بشنوه انشاءلله 😍تاپیک عروسیتو ببینم