2777
2789

حقوقمون همش ده تومنه الان سال آینده هم خیلی خیلی که بخوان اضاف کنن ۵ تومن میشه ۱۵ تومن 

همینجوریش ۱۲ تومن قسط داریم بعد آقا دنبال وامه خونه هم ثبت نام کرده هرچندوقت یه بار بایو پول واریز کنیم تازه الانم میگه میخوام هفته دیگه برم یزد ماشین بخرم 

یه پراید داریم میگه اینو میفروشم پیش میدم پارس شرایطی برمیدارم دوسه ماهی ۲۰ تومن 

آخه یکی نیست بگا تو با این حجم از بی پولی و قسط و بدهی میتونی دوماهی هم اصلا نه چهارماهی ۲۰ تومن جور کنی؟؟ماهی ۵ میلیون باید بزاریم کنار ولی نیست بخدا هیچی نمیمونه از حقوق 

اصلا فکر نمیکنه نمیدونم چجوری میخواد زندگی بچرخونه توی اقدامم هستم اگه مثبت شد و باردار شدم که دیگه نورعلی نوره بچه هم کلی خرج داره ولی آقا با جمله ی خدا بزرگه میخواد بدبختمون کنه 

خدا بزرگ هست ولی دیگه تا چه حد؟؟ هرروز میلیون میلیون پول که به حساب تو واریز نمیکنه خب آدم هم باید برنامه ریزی کنه یا نه 

توروخدا بگین چیار کنم من؟؟؟؟؟؟؟😫😫

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

فقط اصلا از این مرد بچه نیار، خوب که به همه جا رسیدن یادشون میره زن زندگی چقدر با نداریهاشون ساخته و سوخته، چرا شوهرت رو میشناختی به فکر بچه دار شدن افتادی، مگه دیشب زنش شدی، خدا به دادت برسه.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه با این حقوق ۱۰ الی ۱۵ تومن کی میتونه کلی وام بگیره و خونه ثبت نام کنه و ماشین قسطی برداره ؟؟؟

یهش میگم یه صد تومن وام میگیریم همین‌ماشینو چند مدل بالاتر برمیداریم بهتره تا دست و بالمون باز شه 

ولی آقا نه پولی داره نه چیزی دنبال پارس ۶۰۰ میلیونیه 

دیگه با این کارش فکر کنم برای نون شبمونم باید قرض کنیم

حرف هیچ کس هم‌به خرجش نمیره 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

فقط فعلا بچه دار نشو

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

خدا بزرگه ولی عقل داده 

ماشین رو آدم درصورتی میخره که سه برابر اون سرمایه داره خونه هم داره حتما قبل اینکه فکر فقیرانه همسر تأثیر منفی رو زندگیتون بزاره با زبون خوب قانعش کن نشد از طریق خانوادش

ولی مردی ک پول نداشته باشه کاری نمیکنه حتما یه فکری داره البته تو این دوروزمونه زیر قرضو وام نری ن ...

نداره بخدا نداره میدونم بعد پشیمون میشه 

میگه کم آوردم میرم اسنپ هم کار میکنم ولی مگه وقت داره؟؟همین الانشم یا دانشگاهه یا سرکار من‌نمیبینمش 

کلی قرض و وام و بدهی داریم میگم صبر کن یکم سبک تر شیم بعد برو دنبال چیزای دیگه

حتما داره.شما غصه نخور از مخارجت هم نزن.زندگیتو بکن.خودش میدونه و قرض هاش.

فقط حواست باشه بهش چک ندی که بعدا بگه ندارم و از بابات بگیر پاسش کن.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
فقط اصلا از این مرد بچه نیار، خوب که به همه جا رسیدن یادشون میره زن زندگی چقدر با نداریهاشون ساخته و ...

بحث بچه نیست گلم اونم آدمی نیست که خوبی های کسی یادش بره 

ولی گاهی یه کاری میکنه به عقلش شک میکنم 

الان با کلی بدهی 

خونه ثبت نام کرده و ماشین و... واقعا نیاز نبود میتونیم بعد که دست و بالمون بازتر شد خونه دوم رو ثبت نام کنیم یا ماشین پارس بخریم 

ترسم‌از روزیه که بخاطر یه لقمه نون از این و اون پول قرض کنیم 

اون تومخفیگاهش پول داره توغصه نخور

همه چیشو میدونم بخدا که نداره 

هزارتومن خرج کنه به من میگه 

همیشه هم پیام واریزی حقوقش رو میبینم و خودشم بهم میگه

اگه داشت باز حالم بهتر بود چون میدونم نداره ترسیدم