2777
2789
عنوان

النگوی خواهرم:)

470 بازدید | 22 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه

ما رفته بودیم خونه فامیلامون برای مهمونی 

النگوی خواهرم شکسته بود و النگو تو کیف مامانم بود

ما شب خوابیدیم اونجا 

صبح ک بیدار شدیم بیایم مامانم گفت چرا کیف من بازه رو ب خواهرم گفت کیف منو باز کردی؟

خواهرم گفت آره شب خواستم ببینم النگوی اونجاس یا ن

مامانم زود زیپ پشت کیفو باز کرد(زیپ وسط باز بود و زیپ پشت نه) بعد مامانم دید النگوی نیست 

اومدیم خونمون ب خالم گفتیم خالم رفت پیش ی سید 

سید گفت دست صاحبخونه س و اون هی وسوسه میشه ک النگو رو نده

امروزم رفتن پیش فالگیر اونم گفت النگو افتاده دست ی مرد ک دیگ دستتون ب النگو نمی رسه

الان چجوری ب صاحبخونه(فامیلامون)بگیم که النگو اونجاس و بهشون بر نخوره؟:)

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری

همونجا چرا نگفتین؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن مالت رو سفت بچسب همسایه رو دزد نکن. 

نگید بهش چون نمیدونید کار اون بوده یا نه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
میگن مالت رو سفت بچسب همسایه رو دزد نکن.  نگید بهش چون نمیدونید کار اون بوده یا نه

همونو بگو اونم به حرف یه فالگیر که معلوم نیست راسته یانه

شما رفتی خونه طرف نون و نمکشو خوردی اخرم میخوای بهش تهمت دزدی بزتی؟

یه درصد فکر کن کار اون نباشه .اون وقت جواب خدارو چی میخوای بدی؟

اینم بگم ک همون شب دختر همون خانواده اومد گردنبدشو(مصنوعی)باز کرد داد ب مامانم 

قبلشم رفته بود میوه بیاره دیر کرد

نمیخام تهمت بزنم ولی شبا نمیتونم بخوابم

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری