2777
2789
عنوان

النگوی خواهرم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 22 پست

استارتر کیفتون درز نداره؟ خوب بگردین شاید یه قسمتش پاره بوده رفته ته کیف 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

همونو بگو اونم به حرف یه فالگیر که معلوم نیست راسته یانه شما رفتی خونه طرف نون و نمکشو خوردی اخر ...

مامانمم همینو میگه:)

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر کیفتون درز نداره؟ خوب بگردین شاید یه قسمتش پاره بوده رفته ته کیف 

نه تنها اون کیف بلکه همه کیفارو  گشتیم

آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری                                 بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری
نه تنها اون کیف بلکه همه کیفارو  گشتیم

با این قیمت طلا واقعا حیف شده

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

همونو بگو اونم به حرف یه فالگیر که معلوم نیست راسته یانه شما رفتی خونه طرف نون و نمکشو خوردی اخر ...

آره بخدا 

اون فالگیره هم همچین چیز خاصی نگفته خب معلومه تنها کسی که میشه بهش تهمت زد صاحبخونه اس

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
آره بخدا  اون فالگیره هم همچین چیز خاصی نگفته خب معلومه تنها کسی که میشه بهش تهمت زد صاحبخونه ...

آخه حرفشون باهم جور در نمیاد

اگ دست صاحبخونه باشه اون شب مردا نرفتن پایین اخه:)