من دارم طلاق مبگیرم برای کارهای طلاق و مهریه و نفقه و حضانت وکیل میخام کسی سراغ داره که دستمزد خیلی کم بگیره وچند درصد از مهریه قبول کنه این شرایط وکیلی میشناسید قبول کنه
یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
که فقط ۱۰ درصد مهریه بگیره و تمام کاراهای پرونده انجام بده؟
جلو نهایت یک دو تومن بگیرن، من اهل اونجا نیستم ولی برو دفترشون در قبال مهریه ات قبول میکنن
یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه
بعدشم وکیلا دستمزدشون و کامل میگیرن ازت حالا چون جلو نداری بدی شاید بگن مهریه گرفتی از مهریه کم کنن ولی کسی گم نمیگیره چون خیلی دنگ و فنگ داره اونم پروندت چند تاس حضانت و نفقه و مهریه هرکدوم جداس
گفته بودی بلدی حال مرا خوب کنی ....حال ما خوب خراب است به آن دست نزن 🤍