من 😬😬 البته بچه هام بزرگتر هستن از الان که شروع کردی یکم کارت سخت میشه تمام ک ...
من چون قبل بچه ی روز از صبح تا شب همه کارامو میکردم الان سختمه کم کم کار کنم واسه همین تنبلیم میشه.مثلا امروز دوتا کابینتو تمیز کنم زورم میاد باز فردا شروع ب کار کنم😭😭😖تنبلیم درد بدیه واقعا
درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی میدیدم میان این مدرسهها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگترین مقصرش همان معلمها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، میگفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایهی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایهها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد میداد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا بهلای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتابها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مرهمان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…
با بچه کوچیک نمیشه من تو شهر غریبم با یه کلاس اولی و یه دو ساله نق نقو و اویزون خونه تکونی نمیکنم نمیشه سخته من همیشه دستم به خونس که اساسی کثیف نشه که اذیت نشم فقط دیوارا و کف اشپز خونه رو بخار شور میکشم فرشا رو هم گذاشتم تابستون بشورم
من چون قبل بچه ی روز از صبح تا شب همه کارامو میکردم الان سختمه کم کم کار کنم واسه همین تنبلیم میشه.م ...
منم همینطور بودم تو یک روز تموم میشد
ولی چاره ای نیست دیگه 😁😁
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)