2777
2789

از دانشگاه داشتم برمیگشتم خونه، یه مسیری رو پیاده میرفتم، توی پیاده رو، یه مینی‌بوس اونطرف خیابون که پر از دخترای دبستانی بود، یه چندتایی سرشون رو توی مینی‌بوس بیرون کرده بودن، منم خیلی معمولی و حالت نگاه کردن بهشون نگاه کردم بعد، یه دختر که شاید دوم دبستان بود داد زد چیه نگا میکنی مگه.... باباته؟؟ 😳😳 من به جاشون ایتقدر خجالت کشیدم وسط خیابون شلوغ، نگاهمو و اونور کردم و راهمو ادامه دادم بعد ادامه می داد دانشجو دانشگاه دولتی با این حجاب عنت😑 ( حالا حجابم مانتو تا زانو و شلوار مام استایل و مقنعه که یه تار موم هم بیرون نبود 😄😑) من هیچی نمیگفتم چون اون قسمت محله خودمون بود و چنتا آشناها داشتم رد میشدن، این روانی همینجوری میگف میمون و عن😶 والا ما زمان اینا فقط سرمون توی کتاب بود اینا چرا اینجوری شدن اخههه؟؟؟ من توی باغ نیستم و دور و بریام اینجوری نیستن یا سرم تو لاک خودمه😶 والا داداش دبیرستانیم که میگم خیلی زبون درازه و... این حرفارو بلد نیس😶 بعدم چرا با یه نگاه اینجوری بم پریدن دقیقا؟ هیچی نگفتم ولی یه چشم غره رفتم که دختره گف میمون عن منم گفنم ننته روانی😶 واقعا وا رفتم....

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی تربیتن گلم ادب ندارن خانواده شون هم مثلشونن خودتو ناراحت نکن

نه بابا اصن ناراحت نیستم ولی واقعا تعجب کردم جون همچین بچه هایی رو ندیده بودم اصن

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

تربیت بد خانواده

همنشین بد

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

تو دبستان مامانم اینا ی کلاس شیشم و چهارم همجنس‌بازی😐دیگ تا اخرشو بخون این حرفا دیگ براشون عادیع تو خانواده بزرگ نشدن مگه ن ک تو هر دهه ای ب دنیا اومده باشی با خانواده خوب تربیت داری

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

واقعا تربیت بچه ها بد شده،،،خانواده ها ول کردن،،،برای بچه باید وقت گذاشت تا درست بزرگ شه،،،آدم باید مسئولیت پذیر باشه تا حد امکان توانش بکار ببره،،،این دختر مشخص تربیتش ضعیف

عقده ای بودن 

دقیقا خودمم گفتم یا عقده ای بودن یا جوگیر شدن یا واقعا روی واقیشون رو نشون دادن.... 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای  من کلا به دخترای دبیرستانی و اینا نگاه نمی کنم

دبیرستانی هارو منم اره چون توی سن بلوغن و.... ولی اخه بچه کلاس دومی😕

😂😂😂😂😂 متاسفانه تربیت خانواده ها شل بوده و نتیجه این شده

دیوونه بودن واقعا😑

می‌رفتی ناظم رو گیر می آوردی حالشو می گرفت 

اصن جوابشونم ندادم تا اخر دیگه زورم گرف

مدرسشون مدرسه غیرانتفاعی هس و معلومه لوس بار اومدن، معاون مدرسه زن عموی خودمه حسابشونو میرسم🤭😂

تو دبستان مامانم اینا ی کلاس شیشم و چهارم همجنس‌بازی😐دیگ تا اخرشو بخون این حرفا دیگ براشون عادیع تو ...

من خانوادم فرهنگی بودن و اصن توی خانواده حتی فامیل همچین کسایی رو ندیدم هرگز. چی بگم والا