2777
2789

من ۸سال پیش ازدواج کردم شوهرم عاشقم شدبزورواجبارخانوادهاکه راضی نمیشدن ازدواج کردیم امابعدازاون خانواده همسرم ازمخالفتشون پشیمون شدن من ازطلای سرجشنم گذشتم ماشین خریدیم خیلی چیزاروگفتن رسم نداریم به دروغ امامن چون براجیب شوهرم ازدواج نکرده بودم بیخیال شدم یه جاری گرفتم اونوخودپدرشوهرم انتخاب کردمن هرکاری خواستم بکنم نذاشتن گفتن نمیخوادوفکرحرف مردم نباش زندگیتوبچسب حالابراجاریم همه کارمیکنن هرچی که بخوادوبگه ...من فقط یه گلایه کردم گفتم فرق نزاریدکه زندگیاتلخ میشه..اماکسی گوش به حرفای من نمیده..حالاایناش بماندازدیروزکه جشن زایمان جاریم بوده همه فامیلای شوهرم تک تک دارن پیام میدن که چقدرفرق گذاشتن بینتون چقدتوگذشت کردی حالااین چقدرداره سواستفاده میکنه وازاین حرفا..شوهرمم سرتمام مراسمای خودمون لال بودمیگفت طوری نیست عوضش همدیگروداریم برات جبران میکنم اماجبران که نکردهیچ همیشه هم پشت خانوادشه برابچه های خودم زورش میادحتی یه کیک معمولی بخره دیروزرفته بودبرابچه داداشش کیک خریده بودبدون اینکه بهم بگه گله کردم اصلاجوابموندادخیلی ناراحتم..حسادت نمیکنم اماایکاش ارزش خودم نمیاوردم پایین وگذشت نمیکردم اونم براایناکه انقدپولدارن😶

بعضی وقتا تقصیر خودمونه...منم خیلی توقعاتشونو از خودم بردم بالا تا جایی که میگن کارو زندگیتو ول کن بیا بچه منو نگه دار تا من برم سرکار....دیشب باز به شوهرم پیام داده بود...منم گفتم نمی‌رم خودم کار دارم ...یعنی تا این حد پرو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سخته کاریش نمیشه کرد

بخداحسودنیستم اماتوکل مراسم دیروزفقط حرفایی رودوره کردم که بهم میزدن هربارهرچی گفتم گفتن براحرف مردم زندگی نکن اماالان بهشون گفتم فرق نزاریدگفتن جلومردم زشته..من خیلی ازجاریم قشنگترم..همه فامیل شوهرم میگن هم تومهربونتری هم خیرت به همه میرسه هم بامعرفتی هم خوشگلتراما..

فداییییییی سرت خواهررررر حرص نخور پوستتو به خاطر اونا خراب نکن حسابی خوش بگذرون به خودت برس شوهرتم ...

اتفاقایه تولدمعمولی برادخترخودمون گرفتیم انقدرحرصم داد..همیشه میگم ایکاش خداببینه

[QUOTE=277164327]فقط هرکارمیکنی خودتوبی ارزش نکن باگذشت های بیجا[/QUOTE من هیچ وقت بابت کارایی که کردم توقع جبران نداشتم...ولی اینکه همه چیزو وظیفم میدونن ناراحت میشم ...مادر شوهرم دخترش تو خونی به من زنگ میزنم میگه میخام کل پتو هارو اینارو بشورم کسی نیس...منم هیچی نگفتم دیگه عصبیم کردن دیگه فقط میخوام ازشون دور باشم...ولی اونا باز میان خونم و میچسبن بهم

اتفاقایه تولدمعمولی برادخترخودمون گرفتیم انقدرحرصم داد..همیشه میگم ایکاش خداببینه

حرص نخور اینا عوض نمیشن شما داغون میشی فقط 

فقط برای خودت هرجور میتونی پس انداز کن

و خرج بتراش بزار دستش بیاد

سیاستتتتتتتت باید داشته باشی

[QUOTE=277164327]فقط هرکارمیکنی خودتوبی ارزش نکن باگذشت های بیجا[/QUOTE من هیچ وقت بابت کارایی که کر ...

دقیقامن یسال فرش انداخت حیاط گفت باهم بشوریم حالاکه موقع شستن شدهمه رفتن مادرشوهرم اومدصداخواهرشوهرم زدگفت سرده مریض میشی بیابالامن تنهاشستمش

دقیقامن یسال فرش انداخت حیاط گفت باهم بشوریم حالاکه موقع شستن شدهمه رفتن مادرشوهرم اومدصداخواهرشوهرم ...

چرا اینجورین...فقط با این رفتاراشون منو از خودشون دور میکنن...هیچ وقت بخاطر همسرم بی احترامی نمیکنم ولی دیگه دوست ندارم واسشون کاری انجام بدم...البت همسرم قدرشناس

چرا اینجورین...فقط با این رفتاراشون منو از خودشون دور میکنن...هیچ وقت بخاطر همسرم بی احترامی نمیکنم ...

منم بی احترامی نکردم..طلاهاموماه پیش بزورازم گرفتن ۸۵گرم طلاروفروختن چون مبخواستن برای برادرشوهرم ماشین بخرن گفتم به من چه زنش بفروشه گفتن توچه کارطلای اون داری بفروشیدمایه دونگ ماشینتون میدیم وشوهرم هم موافق نظرات اونابودطلاهاموفروختن ماشینم ندادن به شوهرم هربارگله میکنم میگه منت نذار