2777
2789
عنوان

تا حالا این دارو رو دیدین؟ عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه من ندیدم همچین دارویی و میترسم بدم بچم

آنتی بیوتیکه.

البته به نظر من بهتره بچه رو ببرین یه ویزیت بشه و یه معاینه بشه، به هر حال یه آنتی بیوتیکه و بهتره و سرخود استفاده نشه. شاید اصلا بچه تون نیاز به آنتی بیوتیک نداشته باشه و عفونت ویروسی گرفته باشه

ن😐براش قویه

ضرورت و نوع آنتی بیوتیک با معاینه و وضعیت مریض مشخص میشه.

یه زمانی لازم میشه و آزیترومایسین به بچه ۱ و نیم ماهه برا درمان پنومونیش داده میشه و یه زمانی هم به یه بچه ۴ ساله این دارو رو میدن.

بازم میگم باید بچه تون معاینه بشه، فقط به خاطر سرفه های تک و توک و کمی آبریزش بینی آنتی بیوتیک تجویز نمیشه، مگر اینکه تو معاینه ریه یا حال عمومی بچه چیزی پیدا بشه که نیاز به آنتی بیوتیک باشه.

اما خود آزیترومایسین آنتی بیوتیک رایج تو عفونت های سرماخوردگی و گلودردهاست و تجویز میشه و فقط باید دقت کنبن چون دوزش ۲۰۰ هست اندازه دارو اشتباهی با دوز ۱۰۰ محاسبه نشه

دوتا داده

آخه فقط همین ک خوب نمیکنه، اگ تب و آبریزش بینی و سرفه داره چیزای دیگم باید بخوره

یک عدد خوشگلم، که دانشگاه نرفتم ولی تافل زبان دارم، آرایشگری کلی دوره دیدم و کار کردم، آشپزی و کیک پزیم زبون زده، خیاطی انلاین یادگرفتم، یه نی نی 2 ساله دارم، با فیلم دارم زبان ترکی رو یادمیگیرم، واینکه درآمدم از ورق انداختنه🍃aguarای دی تلگرامم @fal_varagh4478 نترکونین لدفا این دیگ آخرین کاربریمه