سلام ۶ هفته و یک روزم رفتم سونو برام زده ضربان قلب و حرکات سوماتیک جنین قابل روئیت میباشد
چرا تعداد ضربان قلب نزده؟
اصلا صدای قلبشو نزاشت خودم بشنوم
سونوگرافی عالی هم رفتم هم دستگاهش عالیه هم خود دکترش
یعنی زود بوده هنوز؟
گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واس منم هشت هفته رفتم فقط تو تصویر قلبشو دیدیم تکون میخورد صدا نداشت
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
سونو ان تی بری میشنوی واس منم هشت هفته رفتم فقط تو تصویر قلبشو دیدیم تکون میخورد صدا نداشت
اخیش اروم شدم ممنونم
خیلی استرس داره بارداری از وقتی که فهمیدم همش نگرانم
گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
اخیش اروم شدم ممنونم خیلی استرس داره بارداری از وقتی که فهمیدم همش نگرانم
دقیقا بارداری همش استرسه
بعدشم که بچه بیاد بازم استرس
بارداریتونم مبارک باشه
خدای بزرگ حکمتتو شکر/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)