2777
2789

من تو سیکل ivf هستم، پریودم می افته شب عید. مطب دکترم قاعدتا تعطیله. الان برای کیست دارم ال دی می خورم میشه کلا قطعش نکنم ده روز دیرتر پریود بشم؟ نمی خوام سیکل فروردینو از دست بدم

اگه می دونید راهنمایی کنید.

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

اره عزیزم میتونی

مرسی عزیزم

الان یادم‌اومد قرصو که دادن زیر لب غر زدم ای وای من با این حساب باید اردیبهشت بیام دیگه که دیدم دستیارش گفت خوب قرصو ادامه بده

الان فهمیدم منظورش چی بود ☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخوری نخوری وقتش که بشه به لک بینی میفتی که فرقی با پریودی نمیکنه برای من اینطوره حالا شاید بدنها مت ...

عه پس اینم هست

گمونم بهتره امروز برم از یه متخصص زنان دیگه بپرسم

چون دکتر خودم خیلی سرش شلوغه 😕😕

عه پس اینم هست گمونم بهتره امروز برم از یه متخصص زنان دیگه بپرسم چون دکتر خودم خیلی سرش شلوغه 😕😕

منکه اینجور نبودم،،چند ساله کلا میخوردم ک ماه رمضون کامل روزه بگیرم،،لک بینی هم نداشتم

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

عه پس اینم هست گمونم بهتره امروز برم از یه متخصص زنان دیگه بپرسم چون دکتر خودم خیلی سرش شلوغه 😕😕

اگه تا حالا امتحان نکردی ادامه بده ببین چی میشه شایدم نشدی 

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
منکه اینجور نبودم،،چند ساله کلا میخوردم ک ماه رمضون کامل روزه بگیرم،،لک بینی هم نداشتم

کاش منم نیفتم به لکه بینی 👍🙏