2777
2789
عنوان

همسایه ی ک میگن دزده و حالا موتور کولر نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 58 پست

امان ازهمسایه  معتاد ما دیگر پاره شدیم کاش معتادهادرو اعدام میکردند 

با مصرف شیشهمتوهم شده جنگ و ستیزو بزن بهادر توخونشون باماهم لج افتاده  درهای خونه رو باز میکنه میکوبه فش های رکیک 

من از دستش توخونه پاورچین راه میرم 

خدایا مرسی که جهنمو ساختی برامون

یعنی چی الان اینا همش تهمت بود عزیزم مگه بوی سیگار و اعتیاد یعنی دزدی زنگ زدن دختر همسایتون به شما ...

متوجه مطلب بوی سیگار نشدی عزیزم 

هیچوقت جز تابستون که پنجره باز باشه هیچ بویی وارد خونه ی ما نمیشه و فقط بو میتونست از دریچه ی کولر که تا حال ما نیم متر بیشتر فاصلش نیست میومد،و همچنین اون ته سیگارا هم کنار کولر بودن سه تا 

شوهرم گفت دست نزنیم فردا ببینم چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من بودم همون روز از خونشون میرفتم  برا همین اومدم اینجا موضوعو بگم که فردا چه تصمیمی بگیرم ...

بی شرف پولمان نمی داد تخلیه کنیم.دیگه ما شکایت اعاده حیثیت کردیم.از آبروش ترسید.اونقدر گذاشت بود آخرش ۶۰۰ت پولمان نداد.گفت لامپ پارکینگ سمت شما سوخته.گفتیم نده.۶۰۰ت پول یه شب رستوران ماست.اما خدا میدونه هروقت یادشان میفتم میگم خدایا سپردم به تو

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

ببین چون‌دوتا همسایه هستید و قرار ضرر زیان بدید زبان رو کسی باز نکنید.نهایت هردو باید هزینه کولر بدید

اما چون میگی ۱۱۰میاد و همسایه ها همه شاکی.به صاحبخونه بگو تخلیه کنن

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند
یعنی چی الان اینا همش تهمت بود عزیزم مگه بوی سیگار و اعتیاد یعنی دزدی زنگ زدن دختر همسایتون به شما ...

دختره برای خودش قرارداد بسته بود نه باباش 

بخدا من خودم اینقد دلم مهربونه چقد جون بچه هامو قسم خوردم براش که ناراحت نباشه از دست ما و اونم هی دروغ میبافت برام 

میگن پلیس به همسایه ها گفتن این خونه برای رد گم کنی اجاره شده چون دوسالی هست دنبالشونن 😣

دختره بارداره خیلی دلم میسوزه بخاطر خونوادش ناراحت بشه

وایییی وای   خداییش دیگه زمانه وحشتناکی شده  چنان از دوربرم دزدی میبینم که گاهی ب خو ...

مطمعنم این یکی از فقر و اینا نیست چون یکی از آشناهاشون میگفت ۱۸ سالی هست کارشون همینه و بیشتر اوقات در حبس بودن 

امان ازهمسایه  معتاد ما دیگر پاره شدیم کاش معتادهادرو اعدام میکردند    با مصرف شیشهم ...

حالا اعدام به کنار کاش تو هر شهری گرماخانه یا سر پناه داشتن

که شبا برن  غذا گرمی بخورن بخوابن نه تا صبح کارتن خوابی پلاس تو کوچه پس کوچه ها و شب گردی. و دله دزدی کنن.

برا من تازه ی روز درب فلزی سر چاه وسط کوچه کلا برده بودن خدا رحم کرده بود بچه چیزی توش نیافتاده بود

یا هرچند وقت یه بار سیم تلفن هم میبردن.  

تازه محله رو بالا هم هستیم پایین شهرم نیستیم ولی شبا پرش میشه کارتن خواب و زباله گرد

خدایاشکرت❤💙💛💜
دختره برای خودش قرارداد بسته بود نه باباش  بخدا من خودم اینقد دلم مهربونه چقد جون بچه هامو قسم ...

انشاالله که هر چی خیره پیش بیاد من به این خانواده کاری ندارم ولی همسایه ی بد سم خالصه داشتم که میگم

امان ازهمسایه  معتاد ما دیگر پاره شدیم کاش معتادهادرو اعدام میکردند    با مصرف شیشهم ...

واقعا اعتیاد زندگی رو نابود میکنه 

جالب اینجاست همسایه ی پارسالمون هم معتاد بود و بعد ۱۵ سال ازدواج بچه دار نشده بودن 

و هرروز به شدت مثل اسرائیل میوفتاد به جون زنش و یه بار من رفتم بینشون و مردرو از خونه انداختم بیرون زنگ زدم داداشای زنه اومدن بردنش 

حتی شناسنامه و مدارک زنرو هم براش کردم تو کیسه گفتم ببر 

بعد دوماه برگشت زنه ولی دیگه هیچوقت نرفتم برا میانجی گری و همیشه بیشتر از قبل هم کتک میخورد 

بی شرف پولمان نمی داد تخلیه کنیم.دیگه ما شکایت اعاده حیثیت کردیم.از آبروش ترسید.اونقدر گذاشت بود آخر ...

یعنی حلالش بود ۶۰۰ ؟؟اونم برا لامپ؟؟

چ لامپی بود مگه؟؟مگه همون اولین لامپ ادیسون بود بیشرفا 

اینجا رگ گردنم زده بیرون یکی دستمو بگیره