2777
2789
عنوان

خانومایی ک پسر سه سه تا چهار سال دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 21 پست

دختر خواهر من دو سال و‌دو ماهشه. اون هم به زبان انگلیسی زبون باز کرده. هیچ کلمه‌ای رو فارسی نمی‌گه. همه حرف‌هاش هم تک کلمه‌ایه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟  رنگارو فقط انگلیسی میگه  انگار یادگیری انگلیسی تا فارسی راحتترشه

فعلا انگلیسی باهاش کار نکن بزار وقتی کمی بزرگتر شد بچه فامیل ما اینطور بود دکتر بردن گفتن چون تو خونه دو زبان حرف میزنید بچه گیج شده البته بچه شما خداروشکر حرف میزنه اون اصلا حرف نمیزد 

داری راهو اشتباه طی میکنی وقتی نتونه حرفش کامل نگه خودشم ناراحت نیست  ۶ر چه سریعتر قطع کن  انگلیسی برا یه دوره کوتاه ببر گفتار تا با راهنمایش می تونید روش بازی کنی وطی چند ماه بعد  کامل جملشو وحرفش بیان کنه

دختر خواهر من دو سال و‌دو ماهشه. اون هم به زبان انگلیسی زبون باز کرده. هیچ کلمه‌ای رو فارسی نمی‌گه. ...

اینکه خوب نیست چه عجله اخه کودک باید زبون اصلیشو ندونه ولی انگلیسی خوب بدون بنظرم بهتر قطع کنه تو درس لطمه نخوره در اینده

اینکه خوب نیست چه عجله اخه کودک باید زبون اصلیشو ندونه ولی انگلیسی خوب بدون بنظرم بهتر قطع کنه تو در ...

همه اطرافیانش فارسی صحبت میکنن، اما روزی دو سه ساعت برنامه‌های کودک انگلیسی می‌بینه. مثلا موقع شیر خوردن یا قبل از خواب که دراز کشیده. به‌نظرم بعد از مدتی هر زبانی جای خودش رو تو مغز بچه پیدا می‌کنه. بعضی‌ها که سعی می‌کنن بچه‌هاشون رو سه زبانه کنن. این اتفاق هم تو همین سنین می‌افته، چون اگر بچه‌ها از سن بالاتر یادگیری زبان بعدی رو شروع کنن دیگه مثل زبان مادری نمی‌شه.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.