2777
2789
عنوان

غش کردم!

1609 بازدید | 37 پست

سلام مرسی که اومدید تاپیکم

من با همسرم تو رابطه اول هوشیاریمو از دست دادم 

این مشکل و پیدا کردم و خیلی بد بود!

کسی میدونه علتش چیه؟

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

از ترس بوده احتمالا

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای .از استرس اینجور شدی؟

من بار اول اصلن درد نداشتم

باید از لوبریکانت استفاده کنی و از همسرت بخای کم کم و آروم انجام بده تا درد نداشته باشه

حرفای بقیه گوش نده که میگن بار اول اِله بِله 

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
وای .از استرس اینجور شدی؟ من بار اول اصلن درد نداشتم باید از لوبریکانت استفاده کنی و از همسرت بخای ...

نمیدونم از استرس بوده یا از درد ولی خب بعدش ناراحت شده بود شوهرم داشت خودشو سرزنش میکرد 

مهندس ساختمان و معماری♡آرایشگر♡مربی بدنسازی

شاید فشارتون افتاد 😂🤦

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

باید قبلش سه لیتر اب قند بخورم فک کنم

😂 خاطره شد 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !