2777
2789
عنوان

ناخنکارا

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 37 پست
وسایل مانیکور باید بخری مثل عقب زن و میپرسه و قیچی وسرسوهان  مواد کار هم فرمر،تیپ، قالب، پلی ژ ...

ممنون عزیزم وسایل مانیکور هم دارم بقیش همینا بود همشو گفتی؟یووی چراغ قهوه ای با یووی دیگه فرق داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لمینت رو ناخن طبیعی میاد هر چقدر قد ناخن خودته  مثل کاشت نمیشه بهش قد اضافه کرد

ای وای چقد بد بعضی ناخنام بلند بعضیاش تقریبا کوتاه بنظرت تا۲۸م درحد چندمیلی متررشد میکنه🤭لمینت فقط موادگذاریه؟؟

خدایاشکرت...❤️

ممنون عزیزم وسایل مانیکور هم دارم بقیش همینا بود همشو گفتی؟یووی چراغ قهوه ای با یووی دیگه فرق داره؟

اره چراغ قوه ای فرق داره مقابله چراغ قوه اس دیگه یه چراغ قوه جمع و جور با اشعه یووی برای کاشت قالب استفاده میشه

تقریبا تا جایی که تو ذهنمه همشو گفتم

البته ضدقارچ و کلینزر و و پد کلینزر هم باید بگیری 

ای وای چقد بد بعضی ناخنام بلند بعضیاش تقریبا کوتاه بنظرت تا۲۸م درحد چندمیلی متررشد میکنه🤭لمینت فقط ...

من یبار لمینت کردم اره فقط مواد بود یعنی کاشت نکرد

اره چراغ قوه ای فرق داره مقابله چراغ قوه اس دیگه یه چراغ قوه جمع و جور با اشعه یووی برای کاشت قالب ا ...

آره اونا هم دارم ،قیمت این یووی که میگی چنده عزیزم؟

با کاشت غسل قبول نیست...💚💚

وَ چنین گفت امیرالمومنین علی علیه السلام...💚روزگار، بدن ها را کهنه و آرزوها را نو مى سازد،مرگ را نزديک و خواسته ها را دور مى کند.کسی که (تلاش کند و) به مواهب دنيا برسد خسته مى شودکسى که به آن نرسد رنج مى برد... :) نه بشر توانمت خواند... نه خدا توانمت گفت... یا علی و یا علی و یاعلی💚 با افتخار شیعه مرتضی علی😎✌️ بر سر تخت سلیمان حک کنید،شاه بودن مختص شخص شخیص حیدر است💚 لعنت الله علی قوم الظالمین.... صلوات برای ظهور فراموشت نشه دوستم🍃
ای وای چقد بد بعضی ناخنام بلند بعضیاش تقریبا کوتاه بنظرت تا۲۸م درحد چندمیلی متررشد میکنه🤭لمینت فقط ...

رشدش ک خودت بهتر میتونی تشخیص بدی 

اره مواد گذاریه ی کاور نازک روی ناخن خودت داره 

در حقیقت کارش استحکام سازی ناخنه یجورایی