2777
2789
عنوان

بهترین جمله عمرم که خوندم

839 بازدید | 64 پست

تو کتاب" نون نوشتن " محمود دولت ابادی  انگار داره وصف حال منو تو این یه تیکه از کتابش میگه؛

دیگران بیرونِ مرا می بینند و چه بسا به تصویری ک از من دارند غبطه میخورند

اما درون من!!!!

درون مرا هیچکس نمیتواندببیند؛حتی نزدیکترین کسان من.

تازه چه میتوانند بکنند،؟!

در نهایت احساس همدردی😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد حال روز منه منم همش از این کپشن تو پستهای اینستام استفاده میکردم

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
بهترین جمله ک خوندین یا شنیدین بگین

بهترین جمله وقتیه که شوهرم اس میده میگه عزیزم ریختم برات😄

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

این دو کلمه رو تو مغزتون فرو کنید و هر وقت قصد کردید کسی رو قضاوت کنید به یاد بیاریدش :

هر قدیسی گذشته ای دارد؛

و هر گناهکاری آینده ای ...

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....