2777
2789

بهش گفتم چقد سردی از بس حرصمو دراورد اولا اینجوری نبود جدیدن سرما میخوره همش حساسیت داره اینجور شده😐😂اکثر مواقع هم من پیش قدم میشم ینی بهش برخورد؟اخه حرصمو دراورد

سردی جنسی؟ 

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

ی سریا اینجورن

باروشنایی درونت بدرخش✨من اسمان پرازابرهای دلگیرم🌨هرکس ک مرا ب درد اورد مراساخت🌱                                 جایی ک عقلت بتونه جلوی احساساتتو بگیره یعنی دلت دیگه خسته شده🗣            کسی‌که‌دوستت‌داره‌یه‌اسمی‌برات‌میسازه‌‌که‌هیچ‌کسی‌با‌اون‌اسم‌صدات‌نکرده🧸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران نامزدی اصلاااا نباید رابطه جنسی داشته باشی دختر

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

خب تو پیش قدم میشی اون چه واکنشی میده؟ مگه خونه مستقل دارید؟ 

ن اصلا ندارم ولی خب کلا

خب پس منظورت چیه؟ معاشقه؟ 

خب تو پیش قدم میشی اون چه واکنشی میده؟ مگه خونه مستقل دارید؟ 

ن نداریم خونه باباش  اصللا کلا رو مخ شده  مثلا خودش ب دلش باشه همه چی اوکیه اگ نباشه میره از قصد دونفرو میاره هی صحبت میکنن با داداشاش

اتفاقا مهمه 

اینهمه خانوم همینجا میان میگن شوهرشون سرده و رابطه ندارن.

تو نامزدی رابطه کامل خوب نیس اما کمی تا قسمتی لازمه برا شناخت اینکه طرف سرد مزاج نباشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
ن نداریم خونه باباش  اصللا کلا رو مخ شده  مثلا خودش ب دلش باشه همه چی اوکیه اگ نباشه میره ...

حساس هستی یکم انگار

مردهاطبیعیهاین رفتارهاشون

دخترها بیشتر دنبال محبتن

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر