2777
2789

خانوادم خیلی باهام بد هستن از اول همینجوری بودن دختر دوس ندارن اضافه میدونن منو 😔امشب هم کلی دعوامون شد بیخودی بهم حرف میزنن سر چیزای کوچیک و کاری که نکردم خودشون بحث میندازن خسته شدم تهوع عصبی گرفتم 😔امشب از خونه گذاشتم رفتم نامزدم اومد پیشم منو برد شام بیرون حالم عوض شه بعد منو آورد خونه باز چون خودش با دوستش زندگی می‌کنه نرفتم پیشش . خیلی تنهام این خونه برام شکنجه شده . چند ماهه عقد کردم هنوز وام ازدواج رو ندادن جهاز هم نمیدن بهم نامزدم میخره اگه وام ازدواج لعنتی رو زود بدن . تو رو خدا هر کی میاد تاپیکم برام صلوات بفرسته دعا کنید با دل پاکتون برام که بعد از عید اوکی شه برم خونه خودم 😔بخدا همیشه طرف مامانم بودم با بابام دعوا می‌کنن ولی اون هر بار منو نا امید می‌کنه 🥺😔🖤

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

تو رو خدا چرا خانواده ها انقد ما بچه ها رو اذیت میکنن😔من صب تا شب خونه تمیزمیکنم ظرف میشورم غذا میپزم ازش دفاع میکنم موقع دعوا با بابام ولی نمیدونم چرا اینجوریه . خیلی عصبیع خیلیییی داد میزنه صداش بیرون میره ب قرآن 😔حتی بابام هم ازش خسته شده . ب من میگه نامزدت نیاد خونمون میپزم اون میاد میخوره منت اونم گذاشت بخدا نامزدم خیلی سر سنگین و عاقل و ساکته و منو دوس داره بیچاره گفت باشه جهازندن خودم می‌خرم😔

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءلله زود زود میری خونه خودت و انقد خوشبخت میشی که همه این روزا رو فراموش میکنی

الهی من بمیرم برای دل پاکت مرسی از دعای قشنگت 😔❤️بخدا انقد حالم بده همش آرزوی مرگ دارم چون مامانم همش یهو دیوونه میشه دعا می‌کنه دست میزاره رو قرآن میگه الهی بمیری سیاه بخت شی 🖤😔

الهی من بمیرم برای دل پاکت مرسی از دعای قشنگت 😔❤️بخدا انقد حالم بده همش آرزوی مرگ دارم چون مامانم ه ...

از ته دل نیس تازه داری میگی عصبیه شاید اون لحظه اصلا نمی‌فهمه که داره چیکار میکنه هممون روزای سخت داشتیم ولی رسیده روزایه خوبم ناامید نباش عزیزم  

از ته دل نیس تازه داری میگی عصبیه شاید اون لحظه اصلا نمی‌فهمه که داره چیکار میکنه هممون روزای سخت دا ...

آخه آدم به بار دو بار ده بار بیس بار عصبی میشه دعا می‌کنه ن الان که من بیست ساله دارم این حرفا رو می‌شنوم و یهو پیش بابام گریه می‌کنه که دعوا بندازه 😔 همیشه می‌گفت شوهر کنی راحت شم الان نامزدم دلم میخواد زود وام بیاد دستمون برم راحت شن 😔تازه می‌خوان بعد از رفتن من خونه رو بفروشن برن شهر دیگ 😔😔😔😔ب قرآن من کاری نمیکنم همیشه هم طرفش بودم 😔

کاش زودتر برسه اون روزای خوب . براتون صلوات میفرستم محتاج دعای شمام 😔

آخه آدم به بار دو بار ده بار بیس بار عصبی میشه دعا می‌کنه ن الان که من بیست ساله دارم این حرفا رو می ...

خدا بهت صبر بده سخته واقعا انشاءلله وامتون زود جور میشه میری سر خونه زندگیت