2777
2789

نامزدم وقتی یه ناراحتیمو بهش میگم انقدر اعصاب خوردی درست میکنه که پشیمون میشم اصلا چرا گفتم توقع داره هیچی نگم هیچ اعتراضی نکنم همیشه بگم بخندم شاد باشم ناراحتیامو با خودم حل کنم 

امروز سر اینکه یه ناراحتیمو بهش گفتم از غروب کلی داد و بیداد کرد و قهر کرد و می‌خواست بخوابه ام گفت سر درد و قلب درد دارم 😐

واقعاً نمیدونم باید چیکار کنم چیجوری برخورد کنم اصلا نمیتونم ارومش کنم همیشه منو پشیمون می‌کنه از حرف زدن 

🙂

وا اگه ادم حرفاشو با شریک زندگیش نزنه پس به کی بگه

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشش از دردات بگو بعد بگو با خودم دارم حرف میزنم بتوچه 

تو نشنو 😑😂

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
وا بگو پس برم به عباس آقا بقال بگم؟

والا نمی‌دونم دیگه همش میگه تو اعصاب خوردی درست می‌کنی اینجوری

حالا خدا شاهده انقدر آدم آرومی ام که همه میگن نه داد بیداد میکنم نه بی احترامی هیچی فقط میگم از فلان چیز ناراحتم اینجوری می‌کنه 

🙂

شوهرمنم دقیقاااااا همینه اخلاقش همیشه خودموسرکوب میکنم که باهاش دردودل نکنم اصلا خوشش نمیاد اگه از حالم یامشکلاتم براش بگم صددرصدبه دعواختم میشه حتی خوشحالم باشم اون بی تفاوته کلا شخصیتش خنثایی داره 

درد آنجا که عمیق است به حاشا برسد💔