2777
2789

خیلییییی

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه کسی رو دوست داشته باشی و هنوز فراموشش نکرده باشی و با کس دیگه ای ازدواج کنی سخت عذاب اوره ،فقط زمانی باید ازدواج کرد که اون فرد و فراموش کنی و دیگه از زندگیت حذف بشه اینجوری فقط ارامش داری

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
خوش به حالشون بعد یه شکست بازم بهم رسیدن 

انقد حرف شنیدن تهمت بهشون زده شد واسه فرار از دست مردم رفتن کانادا 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

اینکه کسی رو دوست داشته باشی و هنوز فراموشش نکرده باشی و با کس دیگه ای ازدواج کنی سخت عذاب اوره ،فقط ...

من الان تو موقعیتیم که خانوادم نمیدونن دوسش داشتم خواستگار قبلیمو

حدود چند ماه با هم دوست بودیم بعد اومد خواستگاری ولی موقیت مالی خوبی نداشت بابام گقت نه و یه جوری سنتی هم اومدن من به خانوادم اصلا نگفتم دوست بودیم بابام گفت نه و منم هر چی گریه کردم فایده نداشت که نداشت دیگه از هم 2 هفتس خداحافظی کردیم الان جمعه بابام خواستگار اجازه داده بیان

شبا خوابم نمیبره تا 3و4 صبح همش یادش میفتم گریه میکنم موندم با خودم میگم اگر این خواستگاره خوب باشه اونو فراموش میکنم ولی میترسم میترسم یه شب تو بغل اون باشم یاد محمد کنم و خیانت بشه گناه بشه 😭😭😭😭😭

من الان تو موقعیتیم که خانوادم نمیدونن دوسش داشتم خواستگار قبلیمو حدود چند ماه با هم دوست بودیم بعد ...

عزیزم چندماه که چیزی نیست خودم نه ولی یکی از دوستام سه سال با پسردوست بود اومدن خواستگاری پسره هیچ چی نداشت خانواده دوستم قبول نکردن دوستم میگفت اگه به اون ندین خودمو میکشم بعد چند روز با یکی دیگه ازدواج کرد پسره اینقد پول ریخت سرش که قبلی رو فراموش کرد الانم خیلی خوشبخته منم مثلا با عشقم ازدواج کردم روزی صد بار میگم غلط کردم

من الان تو موقعیتیم که خانوادم نمیدونن دوسش داشتم خواستگار قبلیمو حدود چند ماه با هم دوست بودیم بعد ...

عزیزم اول اینکه اگه کسی عاشقتونه و عاشقش هستید رو هیچ وقت و تحت هیچ شرایطی از دست ندید،برا رسیدن به هم تلاش کنید سختی بکشید و بهم برسید ،اما اگه هر کار کردی و نرسیدی بهش اونوقت یه فرصت به خودت بده غصه هاتو بخور گریه هاتو بکن و بعدش تمومش کن ،بر خلاف جریان اب شنا کردن سخته ،خودت رها کن تا ارامش بیاد سراغت ،بعدش هیچ وقت فاجعه سازی نکن اینکه من اگه به فلانی نرسم تو اغوش ینفر دیگه فکرم قبلی نهههه،اگه کسی که باهاش ازدواج میکنی واقعا عاشقت باشه حتی یه ثانیه اغوش و بودن کنارش رو به صدتا از عشقایی که قبلا تو زندگیت دیدی نمیدی،اگه به کسی که دوست داشتی نرسیدی لا اقل با کسی ازدواج کن که عاشقانه دوست داره و نمیزاره تو دلت اب تکون بخوره و کاری کنه که یروز حسرت بودن با عشق سابق رو بخوری 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
عزیزم چندماه که چیزی نیست خودم نه ولی یکی از دوستام سه سال با پسردوست بود اومدن خواستگاری پسره هیچ چ ...

دور از جونتون آره منطقیش که همینه دوست داشتن برای ازدواج کافی نیست ولی دل و منطق همیشه سر جنگ دارن با هم