2777
2789
چاره ای ندارم ک به نظرت کتابخونه خوبه برم؟ ازمون هم من شرکت نمیکردم😢

آره خوبه چرا که نه 

موقیتشو داری مشاور بگیر برنامه ریزی کن و  تست بزن

نا امید نباش عزیز دلم بخونی حتما چیزای خوبی قبول میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ایران پزشکیشم خبری نیست دیگه با اون همه حجم و پروسه ی تحصیلی طولانی و خرجو مخارج چقدر ناامیدی&nbs ...

بحث اینا نیست من عاشق این رشته هام عاشق اینم که یکیو درمان کنم حالش خوب شه اصن عشق میکنم به یکی کمک کنم حتی اگه پولیم درکار نباشه 

منم گند زدم ولی ناراحت نیستم برعکس بقیه روزا چون ک من هدفم دی نبود همدن اولم و اصلا نرسیده بودم تو چ ...

اره منم اصلااا هدفم دی نبود اصلا هم به بودجه نرسیده بودم ولی توقع این فاجعه هم نداشتم

منم مثل تو خراب کردم درصدام خوب نیست فقط بشین بخون خونه و کتابخونه نداره هرجا تمرکزت بیشتره همونجا د ...

تو خونه اصلا تمرکز ندارم فک کنم کتابخونه بهتر باشه...امیدوارم بترکونیم کنکور تیر رو❤️

بحث اینا نیست من عاشق این رشته هام عاشق اینم که یکیو درمان کنم حالش خوب شه اصن عشق میکنم به یکی کمک ...

تلاشتو کنی با تمرکز و عمقی و مفهومی بخونی به هدفت میرسی مطمئن باش امسال نشد سال بعد سال بعد نشد بالاخره تلاشتو کنی میرسی اهسته راه رو رفتن از کلا راه رو نرفتن بهتره ناامیدیم حکم همون ایستادنتو داره یه مدت یکی دوهفته به خودت استراحت بده دوباره شروع کن

آره خوبه چرا که نه  موقیتشو داری مشاور بگیر برنامه ریزی کن و  تست بزن نا امید نباش عزیز ...

یه مشاور سمی داشتم خداروشکر ک تموم کردم باها‌ش..اره حتما مرسی بابت حرفای قشنگت😢❤️❤️

تلاشتو کنی با تمرکز و عمقی و مفهومی بخونی به هدفت میرسی مطمئن باش امسال نشد سال بعد سال بعد نشد بالا ...

اره موافقم تلاشمو میکنم ک حتما برسم بهش...فک نمیکنم با این شرایطم اصلا استراحت نیاز باشه😂💔ممنون از حرفات عزیزم👌❤️

اره موافقم تلاشمو میکنم ک حتما برسم بهش...فک نمیکنم با این شرایطم اصلا استراحت نیاز باشه😂💔ممنون از ...

موفق باشی عزیزم فقط با ارامش بخون بدون استرس تلاشتو با تمرکز بکن استرس فقط تمرکزتو بهم میزنه نتیجه رو به خدا بسپر تو حرکتو میکنی برکتو به خودش بسپار