2777
2789

ممکن است در جایگاه یک مرد جواب این سوال را بدهید:

شوهر من شغلش بین خانوماست.خانومایی که خیلی به خودشون میرسن و خیلی راحتن...برا من یه سوالی پیش اومده.اینکه همسرم اصلا به من گیر نمیده که موهاتو اینطور کن یا برو آرایشگاه یا آرایش کن یا‌... آرزو بدل موندم یک بار که موهای صورتم در اومده بهم بگه برو اصلاح یا یکم به خودت برس.اما هیچوقت این حرفا رو نزده بهم‌ و همیشه بهم گفته تو همینطور بی آرایش‌و هیچی زیبا ترینی...یه چیز رو خواهرانه و برادرانه و واقعا بهم بگید.چون همسرم شغلش بین اون زناست و انقدر زنایی که میبینه به خودشون میرسن و زیبایی اونا رو میبینه دیگه به زیبایی های من احتیاج نداره و روحش از طریق همونا ارضا میشه یا نه واقعا حس درونیش همونه؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏
ممکن است در جایگاه یک مرد جواب این سوال را بدهید: شوهر من شغلش بین خانوماست.خانومایی که خیلی به خو ...

من فکر میکنم همسر شما فوق العاده انسان باشعور و باشخصیتی هست که اولا شمارو همون طور که هستین دوست داره. دوما به خودش اجازه نمیده شمارو با کسی مقایسه کنه. سوما بهتون به چی کار کنین یا نکنین و چهارما اون فقط شمارو میبینه کاری به بقیه نداره همون اصطلاح معروف که میگن نبین چه کسایی دارن واسه من میمیرن ببین من واسه کی میمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان