2777
2789

من ۱۳ هفته به علت دوقلویی و کوتاهی دهانه رحم سرکلاژ شدم الان ۲۷ هفته هستم به شدت از داخل واژنم درد می‌کنه مخصوصا در حالت تغییر وضعیت کسیبوده با این درد ها طبیعیه آیا تاثیر داره تو جلو گیری از زایمان زودرس 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

بیشتر استراحت کن 

تا اینجا رسیدی آن شاالله خدا کمک میکنه بقیه اش هم میگذرونی و بچه هات بغل میگیری به سلامتی بزرگ‌میکنی صاحب زندگيشون ن

میکنی

توکلت به خدا باشه 

هر موقع احساس درد داری دستت بزار رو شکمت حمد بخون .اینقدر بخون تا آروم بشی .

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
ب من میگفت اصلا نباید درد داشته باشی شیاف بذار پروژسترون

کلا درد نباید داشته باشی ؟ آخه میگم شاید بچه ها بزرگش ن البته همش میگم نکنه بخیه باز شده من درازکشیدم یا سر پا نشسته درد ندارم فقط تو تغییر وضعیت خیلی اذیت میشم

نگران نباش بیشتر استراحت کن  تا اینجا رسیدی آن شاالله خدا کمک میکنه بقیه اش هم میگذرونی و بچه .. .

ممنون عزیزم میگم بینم دردش طبیعیه یا نه

کلا درد نباید داشته باشی ؟ آخه میگم شاید بچه ها بزرگش ن البته همش میگم نکنه بخیه باز شده من درازکشید ...

آهان راستی منم یه بار دوقلو حامله بودم یادمه کلا درد واژن داشتم بد کتر  احمقم میگفتم میگفت دیگه دوقلوئن طبیعیه برو کمربند بارداری یگیر من خیلی درد داشتم یادمه انقد دستام کرم کرده بود و درد میکرد ک آخرش گریه میکردم 

من خیلی بیخیال بودم و دوقلوها 28 هفته بدنیا اومدن بعد چند روز رفتن بالا بالاها 

بعد سر سید علیرضام سرکلاژ شدم و استراحت مطلق 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

آهان راستی منم یه بار دوقلو حامله بودم یادمه کلا درد واژن داشتم بد کتر  احمقم میگفتم میگفت دیگه ...

اخی عزیزم کجا درد داشتی ؟ اونموقع سرکلاژ نشدی ؟ شما یه بچه داری الآنم دوقلو بارداری سرکلاژ شدی بازم

اخی عزیزم کجا درد داشتی ؟ اونموقع سرکلاژ نشدی ؟ شما یه بچه داری الآنم دوقلو بارداری سرکلاژ شدی بازم

من دوقلوهام مردن نموندن بهم دکتر سرکلاژسرکلاژ نکرد با دهانه رحمم 27

بعد پسرم باردارشدم سرکلاژ کردم 

من دوقلوهام مردن نموندن بهم دکتر سرکلاژسرکلاژ نکرد با دهانه رحمم 27 بعد پسرم باردارشدم سرکلاژ کردم& ...

درد تو رون هام بود نمیتونستم بدون کمک از جام بلند بشم  ک فهمیدم پسرم اومده پایین داره بدنیا میاو دیگه بردنم سزارین دخترم 9 روزه بود پسرم 18 روزه با کلییی سیسمونی و اسمایی ک تو شناسنامه هامون سیاه کردند و رفتن 

بیخیالش الان یه سید علیرضا دارم ک انقد شبیه دختراس میریم کفش بخریم صورتی برام میارند 😂😂😂😂