2777
2789

خواهرم هفته پیش پنجشنبه جراحی چشم داشت.چشمش انحراف داشته عمل کرده الان میگه سرم خیلی یخ میشه هرچی هم پتو می‌کشه رو سرش اما همش میگه حس میکنم از تو سرم یخ بیرون میشه یه پماد و دوتا قطره هم دکتر بهش دادهاسمشون هست قطره ها بتازونیت و کلوبیوتیک و پماد هست کورتینیل ممکنه از عوارض دارو ها باشه یا چیز دیگه تورو خدا اگه چیزی میدونید بگید خیلی به کمک نیاز دارم 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
با اورژانس تماس بگیر

دکتر گفته بود هفته بعدش بیارید ببینم ما میخوایم بریم فردا پس فردا پیش دکترش ولی میترسم مشکل دیگه ای باشه دارو ها عوارض دارن 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.