2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخریدم چیزی ولی این ترکیب رنگگ مد نظرمه

شلوارش خیلی گشاده میدوننم خودم

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
چه قشنگه

مرسی خدا کنه چیزی ک میخام پیدا کنم 

امسال چون ب اندام دلخواهم رسیدم خیلی ذوق دارم برای لباس 

کاربر ۹۶ هستم رمزم رو فراموش کردم.............۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتادمن اومدم 🌞خوش اومدم🌞گل اومدم🌞 هوراااا                       
مرسی خدا کنه چیزی ک میخام پیدا کنم  امسال چون ب اندام دلخواهم رسیدم خیلی ذوق دارم برای لباس&nb ...

انشالله پیدا میکنی عزیزم 

منم خیلی دوس دارم این تیپ رو ولی قدم کوتاهه نمیتونم از این شلوار بپوشم

انشالله پیدا میکنی عزیزم  منم خیلی دوس دارم این تیپ رو ولی قدم کوتاهه نمیتونم از این شلوار بپو ...

برا جاهایی ک کفش پات هست میتونی هچین تیپی بزنی 

بله خیلی دلم میخواد اینجوری لباس بپوشم شاید یه بار امتحان کردم  شما قد و وزنتون چنده؟

قدم ۱۶۸ وزنم الان ۶۶ 

قبلا ۵۰ بودم 

وایی چه خوب ایشالله تاآخر همینجوری بمونی 

باور میکنی روزی هزاربار خداروشکر میکنم به این وزن رسیدم و ترسم اینه ک کم کنم و بشم مثل قبل 

امسال برای اولین بار تو عمرم برای خرید مانتو هرچی دلم میخاست میپوشیدم میدیدم بهم میاد 

پارسال خیلی دلم میخاست مانتو کتی بپوشم ولی تو تنم زار میزد مجبور بودم مانتدهایی بگیرم ک تپل نشونم بده ولی امروز ک رفتم خرید کت شلوار میپوشیدم از مشتری بگیرتا مغازه دار تعریفم میکردن 

خیلی خوشحالم امشب که بلاخره تیپی ک چندساله ارزوش داشتم میزنم 😭

دیگه نگران رونای لاغرم نیستم که بپوشونمشون😭اگه بدونی امشب من چقد سر کیفم 

يه مانتو كرم كتون ساده و كوتاه 

شلوار بگ زغالي 

كتوني كرم اسكيچرز 

كيف كوچيك دوشي مشكي با زنجير طلايي 

ميني اسكارف نخ رنگ مشكي سفيد 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚