2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکارکنم

143 بازدید | 10 پست

ازدواج کردم راضی نبودم از زندگیم یعنی نمیخاستمش چندسال پیش شوهرمو از دست دادم یه بچه۷ساله دارم ۶سال هست با یکی تورابطم باباش راضی نمیشه بیاد خاستگاری خیلی همو دوست داریم ۶سال کم نیست که همه جوره پای هم موندیم اگه دوباره ازدواج کنم بچمو نمیدم بهم موندم بین بچمو عشقم واقعا از پس زندگی تنهایی برنمیام کم آوردیم هم من هم عشقم

هرچه با هرچه کنی برتو همان میگذرد میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی ممنون💖

چرا بچه رو نمیدن؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم از مخالف های خانواده هامون یا مشکلات دیگه نتونست مارو جدا کنه خاست خدا بوده

حضانت پسرم دست عموش با مادر بزرگشه که میشه عمم خیلی ادم بدیه همه جوره دلمو میشکنه

اگه بچمو انتخاب کنم‌ پس خودمون چی بنظرتون تواین گرونی میشه از پس خودمو بچم بربیام اونم با دل شکسته

چند روز پیش به عشقم گفتم برو ازدواج کن میگه توحرف نزن این همه سال صبرنکردم که توبیای بگی زن بگیر یاتو یاهیچکس دلم میسوزه واسه کوچولو بودن پسرم دلم میسوزه واسه تنهایی عشقم

اون مجرده با اینکه من یبار ازدواج کردم بچم دارم همه جوره خیلی سفتوسخت مونده پای منوبچم

حضانت پسرم دست عموش با مادر بزرگشه که میشه عمم خیلی ادم بدیه همه جوره دلمو میشکنه

بعد از فوت پدر ، حضانت دائم طفل با مادر هست حتی اگر ازدواج کنه و هییییچ کس نمیتونه بچه رو بگیره حتی پدربزرگ بچه چه برسه به عمو

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️