2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منم ژل بزنید اونم یه برند خیلی خوب. 

اگه چربی ارزون تر باشه که نیست، باید هر ۶ ماه انجام بدی

ولی ژل خوب تزریق ۲ سال میمونه.

من این اشتباه کردم و یه بار چربی زدم خیلی زود کمتر از ۶ ماه آب شد، یه ماه اولشم خیلی زشت شده بودم نمیتونستم بیرون برم

ولی از ژلم راضیم 

من کلینیک دکتر کمالی انجام دادم.

خدا خیر بده دکتر کمالی و

عکس خواستید بگید بفرستم

برای تزریق چربی، حتما پیش یه پزشک متخصص و کار بلد برید. یکی از پزشکایی که کار تزریق چربی هم انجام میده دکتر امیر سلیمانی هست البته علاوه بر این کار، خدمات زیبایی دیگه ای رو هم انجام میده. برید تو سایتش متوجه میشید.

عزیزم دکتر خوب برا تزریق چربی سراغ دارین ؟  چن سی سی هر بار میزنن ؟

عزیزم خواهش می کنم سراغ چربی نرید برید عوارض تزریق چربی رو نی نی سایت مطالعه کنید و تجربه های دوستان رو بخونید من زدم  دو سال درگیرم چربی اصلا نتیجه ش قابل پیش بینی نیست 

عزیزم خواهش می کنم سراغ چربی نرید برید عوارض تزریق چربی رو نی نی سایت مطالعه کنید و تجربه های دوستان ...

خوب شما عوارضی که داشت براتون چی بود دقیق میگین 

چربی رو از کجاتون گرفتین ؟

حجم زیاد یهو تزریق کردن بهتون ؟ 

خوب شما عوارضی که داشت براتون چی بود دقیق میگین  چربی رو از کجاتون گرفتین ؟ حجم زیاد یهو تزری ...

همینقدر خدمتتون بگم چربی قابل پیش بینی نیست و اگر از مدل و یا حجم تزریق راضی نباشید تو بد دردسری می افتید هیچ راه تضمینی و صدر درصدی برای حدف چربی تزریق شده وجود  نداره   واینکه با کوچکترین افزایش وزن صورت خیلی بزرگ میشه  چرا به خاطر کار زیبایی یه همچین ریسک بزرگی رو انجام بدید 

همینقدر خدمتتون بگم چربی قابل پیش بینی نیست و اگر از مدل و یا حجم تزریق راضی نباشید تو بد دردسری می ...

حجمش برام مهم نیستش چون من صورت استخونی دارم و اینکه تو حجم کم میخوام بزنه و نمیخوامم چاق بشم ..

فقط این گلوله شدن یا اویزون شدن برام مهمه 

حجمش برام مهم نیستش چون من صورت استخونی دارم و اینکه تو حجم کم میخوام بزنه و نمیخوامم چاق بشم .. فق ...

دقیقا منم با همین نگرش رفتم تزریق تازه به دکترم گفتم خیلی خیلی کم تزریق کن و فرم صورتم بهم نریزه اما چی شده  صورتم گرد شده  و با اون چیزی که من می خواستم بسیار متفاوت بماند صورت تپل چهره رو شکسته تر می کنه و قسمت بد ماجرا اینجاست که هیچ کاری نمی تونم بکنم من ده روز بعدتزریقم در تکاپو تخلیه خلاص شدن از این تزریقم هیچی 

آخه چرا باید برای کار زیبایی همچین ریسکی رو انجام بدید 

تمنا می کنم سراغش نرید بهترین سال های جوونیم  سر این عمل نابخردانه رفت اصلا ارزش داشت صورت خودم اصلا اونقدر بد نبود سر وسواس های الکی و توهم  زیبا شدن روح و روان خودم رو نابود کردم 

عزیزم دکتر خوب برا تزریق چربی سراغ دارین ؟  چن سی سی هر بار میزنن ؟

والا من سراغ ندارم، در ضمن خواهرم تازگی زده یه طرف صورتش گلوله میشه ،گ اون یکی خواهرم زده چروک صورتش کاملا از بین رفته ولی صورتش خیلی تپل شده و سنشو بیشتر نشون میده قبلا کشیده بود.

خواهر زاده هام زدن خوب شدن ولی مدام در حال ترمیم هستن.

والا من سراغ ندارم، در ضمن خواهرم تازگی زده یه طرف صورتش گلوله میشه ،گ اون یکی خواهرم زده چروک صورتش ...

خوب اونایی که زدن تو فامیلاتون و راضی بودن کجا زدن پیش کدوم دکتر 

و مثلا خواهر زاده هاتون 

راستی اونا هر چند وقت یه بار ترمیم میکنن  

والا من سراغ ندارم، در ضمن خواهرم تازگی زده یه طرف صورتش گلوله میشه ،گ اون یکی خواهرم زده چروک صورتش ...

اونی که صورتش گلوله شده گونه زده ؟ یهو یه حجم زیاد میگن بزنی تمکان داره گلوله بشه باید ۳ مرحله بزنی گلوله نشه