2777
2789

سلام دوستان من ماه قبل کاپ قاعدگی خریدم روزای اول نشتی میداد پد میذاشتم بعد روزای اخر نشت نداد الان ی روز ب پریودم استرس گرفتم ک چطوری بذارم ک نشتی نده؟؟ میشه تجربه هاتونو خواهرانه بهم بگین اینم بگم سزارین کردم و خونریزی ام سبکه سایز1 انتخاب کردم بعد ی سوال دیگه شما اون دم کاپ رو هم  خیلی ببخشیدمیدین داخل؟؟ یا  اون دنباله میمونه بیرون؟؟؟؟ من روش c تا کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سایز یک دارم سه ساله لونت یک بارم نشتی نداده قلق خاصی نداره کامل جام میدم داخل دیگه 

مسعود کیه 😐داداشم! عروس! خواهرشوعر 😵🤧

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

عزیزم تا۳دوره درکنار کاپ پد هم بذار تا استرس نگیری توی این ۳دوره کامل قلقش دستت میاد،اون دمشم تاجایی که اذیتت میکنه کوتاه کن باقیچی من۲خطشو کوتاه کردم،هر روشی هم که دوس داری و راحتی تا بزن

اگر عشق نباشد دیگر چه فرقی می کند کجای جهان ایستاده ای
اره منم نمیتونم بدم زیاد داخل ولی بعضی وقتا میره داخل نه همیشه یعنی ممکنه از اون باشه؟؟

ن از اون نیس همین ک جمعش کنی بدی تو باز میشه داخل تا جایی ک میتونی فشار بده تو اما من فک میکنم مارک خوبی نخریدی 

«برای همه چیز دیرشده بود من خوب میدانستم که دیگر شبیه به آن زن عاشق سابق نیستم.»

باید کامل بدی داخل و اون زایده رو با دستت چندبار بکشی که کاپ باز بشه 

اره جانم اینکار رو میکنم ولی میگم شاید باید زیادتر داخل بره ک نشتی نده شاید دم کاپ بیرون می مونه نشتی میده 🤕😓

با انگشتت باید جا بذاری خوب بره داخل اون دمش هم باید داخل باشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است