2777
2789

امسال رنگ سبز خیلی ترند شده اکثرا هم میبینم میخرن خودمم خیلی دوسش دارم و بهم میاد ولی از اینکه ببینم خیلیا سبز پوشیدن و مخصوصا که کتی امسال مد هست همه کت سبز حس میکنم جالب نباشه من همیشه خاص بودنو میپسندم

حالا کت سفید هم دوست دارم بنظرم از مد هم نمیفته رنگش یکم خودمم سبزه ام یعنی از گندمی کمی تیره تر ولی سیاه هم نیستم رنگ سفید هم مانتو قبلا داشتم ولی جیگول ویگول بوده خوشم نمیومد زیاد بپوشم الآنم میترسم بگیرم زیاد بهم نیاد

حالا شما بگید سبز یا سفید 

هوف چکار کنم 

اینقد از خرید عید بدم میاد نگووو

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یه رنگه دیگرو انتخاب کن

اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند                                                                                             بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹

من اصلا به مداهمیت نمیدم..هررنگی که دوست دارم هرمدلی که بهم بیاد میپوشم..شما هم هررنگی بهت میاد ودوس داری بپوش سبز وسفید هردو زیبایی خودشه داره..

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...