2777
2789
عنوان

سیاه و کبود شدم بیایین

298 بازدید | 10 پست

خانما وقتی سه روز از موعد پریودم میگذره پاهام خیلی خیلی درد میکنه و سیاه و کبود میشه شبا از دردش نمیخوابم روزام از دردش نمیتونم راه برم 

دیگه نمیتونم واقعاً دردشو تحمل کنم . وقتی اینطوری میشم این ماه پریود نمیشم دلیلشو کی میدونه؟

دکتر میدونه

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....

این خانوم با پسر داییش دوست بوده و شوهرش دیده بودنش...

داشت اونجا تعریف می‌کرد...چون ک (سوپر استار) هست...کسی تعلیقش نمیکنه اونجا...ینی اگه تعلیقش کنن کسی نیس ک سایتشونو گرم کنه......

هیچی من گفتم‌حقته خوب شوهرت مچت گرفت...

اونم فحش داد و مدیر صدا زد و گف اینو بیرون کن...

مدیرم چون اون سوپر استار بود منو بیرون کزد(ب درک چون اصلا از اونجا خوشم نمیاد دنیال ی راهی هستم ک دائمی تعلیقم کنن و نمیکنن)

خیلی فحاشی زیاده اونجا و مدیرشم خیلی فحش میده...

نمونش براتون شات میزارم ببیند.

متاسفم برای کاربران و مدیر اون سایت...ی مشت فحاش 

..

دیگه میشه چه کرد اونا تعلیقی های نی نی سایت...ازشون بیشتر انتظار نمیره

در زندگی آموختم که با انسان وقیح و بی حیا *بحث*نکنم، چون اون چیزی برای از دست دادن ندارد و فقط روح مرا تباه میکنید 😀😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت میگی به خاطر دارو هست اثرش یه مدت تو بدنت هست کم. کم خوب میشی استرس رو از خودت دور کن تمرین یوگ ...

اخه یک ساله 

استرسم دست خودم نیست از هرطرف میاد 

یوگا هم وقت ندارم💔