2777
2789
بدبختی پشت بدبختی و بی پولی 😭🖤

می فهمم

سعی کن به معنویت نزدیک بشی

از طرفی کمتر خودت رو سرزنش کن

بعد بحث بی پولی الان همه باهاش درگیریم

من خودم تصمیم دارم بعد کنکور یه کاری رو شروع کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا هم پولدارن هم هیچ مشکلی ندارن🖤

غیر ممکنه انسان تو سختی دنیا اومده مگه میشه تو این دنیا زندگی کنی و مشکل نداشته باشی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
دیدم میگم

نه بابا تو این دنیا شش دانگ فقط خداست ...اونها هم مشکلات دارند فقط یا  پول حلش می کنن یا یک لایه می کشند روش که کسی نبینه ..ولی در کل اگر کسی می خواهد پولدار بشه باید تلاش کنه و زحمت بکشه ...یک خانواده پولدار بود دخترش سرطان خون داشت بعد هم فوت کرد این رو با هیچ پولی نمیشه حل کرد...

اینجا فقط پول پارتی حرف اوله😐🖤

نه اینطوری یام نیست یکم کار کن زحمت بکش تلاش کن از وقتت درست استفاده کن ببین زندگی ات عوض میشه ..هرچقدر تلاش کنی همون قدر نتیجه می گیری ...اینکه دیگه ثابت شده است 

نه اینطوری یام نیست یکم کار کن زحمت بکش تلاش کن از وقتت درست استفاده کن ببین زندگی ات عوض میشه ..هرچ ...

عزیزم من بچه سه ماهه دارم شوهرم یکسال نفقه نمیده دیسک گردن دارم سنگ کلیه دارم بچم کجا بزارم پدرم تابحال حمایتم نکرده تخصصی هم ندارم هیچ پول و سرمایه هم ندارم شما همرو به یک چشم نگا نکن