2777
2789

اونا هم دارن تو که خبر نداری 

پشت اون لبخندها همیشه یه غمی هست که هیچ کس نمیبینه

⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم می‌باشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمی‌زنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864  دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp⁦(⁠✿⁠ ⁠♡⁠‿⁠♡⁠)⁩همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف می‌ره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چمیدونم والا از قدیم گفتم نکبت رو نکبت میبره دولت رو دولت 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔

واقعااااا 

الان همه بدبختی ها اومدن سمت من 

از همهههه لحاظ 

حتی سلامتیم ک قبل داشتم اونم دیگ الان ندارم

ما را به حال خود بگذارید و بگذرید ...🤍 میگذره ولی سخت میگذره ...! کاربری دست منو و دوستمه🦋✨

این که بعضیا بدبختی ندارن و منم زیاد بهش فکر می کنم و این که چرا بدبختی ها با هم میاد

ولی ممکنه این باشه که بعضیا بدبختی دارن فقط تو مسئله ای که شاید برای ما بدبختی نباشه یا ما نبینیم

اما این که با هم میان هم مربوط به اینه که ما یه مشکل بزرگ داریم و اون دیدمون رو به مسائل منفی می کنه بعد هر اتفاق ساده ای که مانعمون می شه رو با بدبختی تفسیر می کنیم 

البته گاهیم هست که این حرفای من درست نیست و بدبختی با هم میاد که ممکنه دلایل ماورایی داشته باشه 

مثلا برکت و روزی زندگیمون رفته

خب همین پول نداشتن خودش عامل بدبختیه اگه هممون پول داشتیم خوشبخت بودیم

بخدا بچم مریض خودم داغون میخام طلاق بگیرم طرف یه قرون نمیده موندم فقط بین این همه بدبختی 

ااینی که میگی بدبختی ها یهو میان ...واقعا بعضی وقتها اینطوری میشه ...و من تاحدودی قبول دارم...ولی این که میگی پولدارا هیچ غصه ای ندارن قبول ندارم ...یکی از آشناهامون وضع مالی عالی چند ماهی هست درگیر پیوند کبد برای دختر نوجوانشون هستن و امروز شنیدم متاسفانه خانمشونم مبتلا به سرطان هستن🤕😥

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

اون پولدارها از نوجوانی شروع کردن حالا یا درس خوندن یا یک کار حرفه ای یادگرفتن ..فقیرها هم از بچگی و نوجوانی و جوانی و میانسالی خودشون ریدن به زندگی خودشون ...فقیر بودن می دونی چیش بده اینکه به چشم یک آشغال مفت خور به درد نخور بهت نگاه می کنن ...فقیرها اون موقع که باید کاری درسی چیزی یاد می گرفتن رفتند دنبال اعتیاد و...و از زمان و عمرشون درست استفاده نکردند ..هرچی بکاری همان را درو می کنی ...از لحظه هات درست استفاده کردی نتیجه می گیری ..به بطالت و خلاف و...گذروندی نتیجه بد می گیری ...گندم ز گندم روید ...جو ز جو ..