2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم اومده ظاهرا مال ارز دیجیتال اتر هست و فعلا دارم تحقیق میکنم که از کجا اومده اگر اطلاعاتی به دست اوردید ممنون میشم اینجا بنویسید 

در ضمن مراقب کلاه برداری ها باشید

برا منم اومده ظاهرا مال ارز دیجیتال اتر هست و فعلا دارم تحقیق میکنم که از کجا اومده اگر اطلاعاتی به ...

سلام anis هستم ، میخواستم بپرسم که شما تحقیق کردید؟ میشه اگر تحقیق کردید اینجا بگید چون برای منم این اتفاق افتاده میخوام بدونم شما تونستید برداشت کنید یا کاری دیگه کردید؟؟《ممنونم》

برا منم الان اومد

من دیدم ترسیدم به داماد مون پیام و نشون دادم گفتش شاید تو یک سایت فرم ثبت نام پر کردی گاهی تبلیعات اینا میاد من ترسیدم هک شده باشم زود مسدود کردم بدون اینکه سین کنم 

خدااااا

سلام این سایت درواقع یک wallet یا کیف پول هست که مقداری رمز ارز تتر داخلش هست و رمقش هم خیلی وسوسه کننده هست حدود ۳ میلیون تتر که میشه ۳ میلیون دلار.ولی در دو صورت میتونین برداشت کنین یا security key مربوط به والت رو بدونین که تقریبا محال هست که بتونین پیدا کنین دوم اینکه یه حساب vip باز کنید اونجا و یه میلیون دلار توش برزید اون موقع اجازه میده بدون اون کد اصلیه پول رو انتقال بدید.

نکته:اولا کی یک میلیون دلار رو واریز میکنه اونجا؟

ثانیا اگر واریز کردی چه اطمینانی هست که پولت نره هوا

توصیه:بیخیالش بشید اگر مثبت نگاه کنیم کلاه برداری هم نباشه دست نیافتنی هست دوست عزیز

وقت همگی بخیر

سلام anis هستم ، میخواستم بپرسم که شما تحقیق کردید؟ میشه اگر تحقیق کردید اینجا بگید چون برای منم این ...

سلام 

چیزی که تحقیق کردم رو گزاشتم اینجا 

اگر بازم اطلاعات جدیدی پیدا کردم مینویسم