2777
2789
عنوان

بتظرتون موهامو کراتین بکنم یا نه؟

323 بازدید | 40 پست

کسی تجربه داره؟راضی یودین؟موهای من بسیار خشک هست موخوره داره حسابی میخام اول برم آرایشگاه با قیچی موخوره گیری کنه بعد کراتین کنم.خسته شدم از سشوار بدست بودن.ولی میترسم به موهام آسیب بزنه بدتر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سشوار خودش عامل اصلی موخورست

و اینم بدون کراتینه دست متخصصشم ک بدی بمرور مو رو نابود میکنه حالا باز خود دانی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

والااا من دیدمم نصف ملت کراتین کردن موهاشونو اونوقت اینجا میان میگن وای خیلی مضره خیلی ریزش میاره و...  احساس میکنم دروغ میگن بعضیاااا

مواد مصرفی هم مهم هست البته ولی نه در حدی که همه بیان بگن ناراضی بودن. اگه انقدررر چیز اقتضاحی بود که منسوخ میشد کسی انجامش نمیداد والااااا

والااا من دیدمم نصف ملت کراتین کردن موهاشونو اونوقت اینجا میان میگن وای خیلی مضره خیلی ریزش میاره و. ...

راستش کسیکه انجام میده میاد منزل بعد من نمیدونم چی می نه به مو

پیشنهاد دیگه آیی دارید؟

نه ولی خواستم ضررهاشو بگم بدونی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
آقا برای من همش سواله  که موخوره وقتی تا بالای سرمیره  آرایشگاه چجوری میزنه؟

با قیچی دیدم موخوره گیری میکنند بدون کوتاه کردن قد مو .برم ببینم چجوری میشه

اگه میخوای بکنی پیش آرایشگاه خووب برو اگه نری موهات میریزه بعضی از دوستام کردم واقعا خوب شده 

اگه موهات خیلی اسیب ندیده پروتوئین هم میتونی بکنی عوارضش کم تره

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش