2777
2789

عزیزم خیلی زود زدی ک 

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود زدی گلم لطفا استرس نداشته باش خود استرس از بارداری جلوگیری میکنه بسپر به خدا

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خب صبر کن چند روز بعد دوباره بزن شاید لقاح دیر انجام شده

اخه دکتر گفت ۱۴که آمپول بزنی ۱۵رابطه باشه آزاد میشه و باردار میشی حالا از ۱۴سیکل تا امروز ۱۱,روز گذشته هرچی میخاست بشه شده دیگه😔💔

اخه دکتر گفت ۱۴که آمپول بزنی ۱۵رابطه باشه آزاد میشه و باردار میشی حالا از ۱۴سیکل تا امروز ۱۱,روز گذش ...

اسپرم ۶روز تو رحم هست شاید دیرتر شده یا چ میدونم استرس اینا داشتی تخمک دیرتر آزاد شده و هزار دلیل دیگه بعدن امتحان کن دوباره ان شاءالله خیره 

اخه خانومایی هستن که میگن قبل پری مثبت شده

خب گلم همه که اینجور نیستن من خودم فردا موعدم زدم انشاءالله که به حق ۶ ماهه کربلا خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده فقط استرس نداشته باش

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
🥲💔ینی امید داشته باشم

تا وقتیک پریود نشدی امید هست عزیزم

دو هفته س تاخیر دارم بیبی چکمم منفیه  هنوزم ک ناامید نشدم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
خب گلم همه که اینجور نیستن من خودم فردا موعدم زدم انشاءالله که به حق ۶ ماهه کربلا خدا بهت یه نی نی س ...

ممنونم انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم

❤️💝💝❤️

ممنونم انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم  ❤️💝💝❤️

ممنون عزیزدلم الان  رو پام خوابه🥰🥰😘😘