2777
2789
عنوان

دخترا بیاید (کراتین)

87 بازدید | 11 پست

بچه ها من میخوام فقط جلوی موهامو کراتین کنم ،،بعد از چند نفر پرسیدم یه نفر بهم گفت هزینش میشه ۶۰۰،یه نفر دیگه گفت ۳۰۰،یه نفر دیگه گفت ۱۵۰😳بنظرتون این که میگه ۱۵۰ موادش خوب نیست که انقدر ارزون گفته ؟؟

آپوبنگپو💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کدوم منطقه باشه،چون نرخ بالاشهر وپایین فرق داره،منم میخاستم بوتاکس مو‌انجام بدم بالاشهرخیییلی زیادمیگفت،پایین شهر رفتم شد ۶۰۰خیییلی راضیم،البته باید نمونه کاراشم ببینی

بستگی داره کدوم منطقه باشه،چون نرخ بالاشهر وپایین فرق داره،منم میخاستم بوتاکس مو‌انجام بدم بالاشهرخی ...

نمونه کاراش فقط عکس تو سایت دیوار گذاشته بود که خوب بود و آدرسش هم بالا شهره ،میترسم برم پیشش دوبار بشورم موهامو برگرده ب حالت اول

آپوبنگپو💜💜
نمونه کاراش فقط عکس تو سایت دیوار گذاشته بود که خوب بود و آدرسش هم بالا شهره ،میترسم برم پیشش دوبار ...

من ک دوماهه بوتاکس انجام دادم خییییلی راضیم‌واقعا می ارزه،موهام‌خیلی خشک‌و‌اسیب دیده بود