2777
2789
عنوان

فرو رفتگی بعد عمل بینی +عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 13783 بازدید | 68 پست
نه برجسته نیست فرورفتگی داره دست میزنم انگار خالیه

زیر چشمم کنار استخوان بینی دست میزنم انگار یه جوشه دکتر گفت این محل شکستگیشه طبیعیه که برجسته باشه ولی به نظر خودم نباید اینجوری باشه

بینیم خیلی سربالا شده البته هنوز تو آتله میگن میاد پایین دیگ نمیدونم واقعا میاد یا نه ولی این ۶روز ا ...

نگران نباش میاد پایین منم همینجوری بود بینیم خیلی سر بالا بود منم همش استرس و نگرانی داشتم ک وای چقدر فانتزی شده الان تقریبا 50 روزی از عملم میگذره و سر بینیم کاملا طبیعی شده حتی داره نگرانم میکنه ک پایین تر از این بره 😂

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بینیم خیلی سربالا شده البته هنوز تو آتله میگن میاد پایین دیگ نمیدونم واقعا میاد یا نه ولی این ۶روز ا ...

تو ه روز ک مشخص نیس من ۵ ماه گذشته هر روز یک مدل ی روز ورم داره یک روز نداره یک چپ ورم دازه فقط یک روز نوک بینیم فقط ورم داره کلی تغییر میکنه هر روز

خیلی شرم اوره ک هیچکس حریف زبانمون نباشه😉افتخار اینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه🤞.....یادت باش دری ک خدا برات باز میکنه بنده خدا نمیتونه ب روت ب
نگران نباش میاد پایین منم همینجوری بود بینیم خیلی سر بالا بود منم همش استرس و نگرانی داشتم ک وای چقد ...

منم همینجوری ام😂عکس روز عملمو دکتر استوری کرد گفتم چرا سربالاش کرده بعد از یه هفته خوب بود خوشم اومد الان میگم داره سرپایین میشه😐

راستش من تو عکس چیزی متوجه نشدم اما برای منم همین طوری بود 

یه هفته بعد عمل که رفتم پیشش دیدم رو تیغم یکم مایل به چپ فرورفتگی داره وانگار فقط پوست روش بود وپایین میرفت 

دکتر گفت ورمه ولی همون باعث انحراف بینیم شده چون انگار استخون بالای بینیمو سمت چپشو تراشیده و دیگ نمیشه کاریش کرد 

بیخیال شدم 

نگران نباش اگر وسط بینیته مشکلی تو ظاهرش فک نکنم پیش بیاد

من دو هفته پیش سمت راست تیغه بینیم فرو رفته شده بود خیلی نگران شدم اما بعد از چند روز خوب شد الان سمت چپش فرو رفتگی داره 😂🤦‍♀️

فقط توی این مدت دیگه فهمیدم تا حداقل شش ماه قضاوت نکنم یکی از دوستام حدود یک ساله عمل کرده با چند ماه پیشش انقدر متفاوته یا دوست دیگم حدود دو ساله عمل کرده هر روز بهتر از روز قبل میشه 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
راستش من تو عکس چیزی متوجه نشدم اما برای منم همین طوری بود  یه هفته بعد عمل که رفتم پیشش دیدم ...

یعنی خوب نمیشهه؟

دکتر گفته بیا کورتون تزریق کنم بخاطر ورمه ولی نمیدونم درست بشه یا نه