منم همینجوری ام😂عکس روز عملمو دکتر استوری کرد گفتم چرا سربالاش کرده بعد از یه هفته خوب بود خوشم اوم ...
دقیقا 😂🤦♀️
لحظه ای ک توی عمل قالبه رو برداشتن گفتم واای چقدر سربالا و فانتزی شده بعد از دو سه هفته گفتم نه قشنگه بهم میاد بعد دیدم دارم کم کم میاد پایین😂🚶♀️
فهمیدم نباید فعلا ب هیچ تغییریش دل ببندم
...مقن... یعنی آدمی که گوشهگیر و کمحرفه، آدمی که خستهست و حوصلهی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو میگیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
...مقن... یعنی آدمی که گوشهگیر و کمحرفه، آدمی که خستهست و حوصلهی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو میگیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
روز عمل و یه هفته بعدش، عکس الانو ندارم حس میکنم یه کوچولو نوکش پایینتر اومده میترسم خیلی بیاد پایین ...
خیلی خوب شده 🤩 مبارکت باشه
نگرانی که داره هیچ جوره نمیشه فکر و خیال و دور کرد ولی دیگه فکر نکنم نوکش بیوفته پایین بنظرم دیگه غضروف خودشو میگیره فقط ورمای عجیب غریب تا چند ماه اذیت میکنن 🤦♀️