سلام ۲۱سالمه،وقتی منو شوهرم با دوستامون میریم بیرون بچه ها بساط قلیون پهن میکنن و همه میکشن ب جز من،اینجور مواقع احساس خوبی بهم دست نمیده ک بخوام قلیون بکشم،یخورده هم خجالت میکشم از قلیون نکشیدن و احساس میکنم تنهام،چیکار کنم بنظرتون،شماها چی میکشین یا نه
کلا خودت باش دیگه. هرکاری که دلت میخواد انجام بده. حال نمیکنی هم انجام نده. دلیل نداره همه مثل هم باشن. بشین کنارشون خوراکی بخور و حرف بزن خب. ربطی به تنهایی نداره. خجالت هم نداره اصلا و ابدا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نه، ما اصلا تو خانواده مون نداریم... فقط یکی از داداشام میکشه اونم بیرون 😅😅 از ریختشم من بدم میاد 😶
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
منم شوهرم میکشه یا با دوستا و فامیل جمع میشن با هم میکشن ولی من نمی کشم اولا مثل شما معذب بودم بعضی هاشونم تیکه مینداختن که آدم باید پایه ی شوهرش باشه ولی خوب من نمی کشم واقعا دوست ندارم و نمی تونم الان دیگه نه خجالت میکشم نه معذبم
خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜