2777
2789

راستش فک کردم با نزدیک شدن به بعد عید و ازمون تیزهوشان ، اگه کسی سوالی داشته باشه بتونم جواب بدم تا شاید کمکی کرده باشم پس بفرمایید اگه بدونم حتما میگم🤍

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید روزی چند تا تست بزنی که بشه گفت امادگی داره؟

منابع را اینجا میگید.

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله

سلام اتفاقا سوال دارم 

کلاس ششمی از آشنایان هست مادر هم ندارند 

درس ها ضعیف چون نخوانده اما نمره تا به حال گرفته یعنی نمره داده اند اما استعدادش خوب هست برلی تیزهوشان قصد کمک بهش را دارم از کجا شروع کنم 

که مدتی بکوب بخوانیم

حتما دهمی قبول شدی جو گرفتت  اصلا چیز خاصی نی فقط استرس و حال بدی هرچی بچشو دوست داشته باشه نم ...

برای هرکس متفاوته 

کسی که استرسی باشه و برای نیم نمره بخواد استرس بکشه تیزهوشان به دردش نمیخوره 

من خودم برای درس و نمره استرس نمی‌گیرم به جاش سعی میکنم دفعه بعد نمره بهتری بگیرم ، واسه همین فشاری روم نیست

حتما دهمی قبول شدی جو گرفتت  اصلا چیز خاصی نی فقط استرس و حال بدی هرچی بچشو دوست داشته باشه نم ...

لااااااایک .خودم مدارس خاص درس خوندم هم راهنمایی هم دببیرستان ولی اگ ازدواج کنم و بچه دار شم هیییچ زمان توو این آزمونای مزخرف ثبت نامش نمیکنم مگر اینکه خودش بخواد

اتفاقا از راهنمایی تیزهوشان بودم و چرا باید جو بگیرم؟😑

الان ک اصن وقت ازمون نی ک بگی جوابش اومده و جو گرفتم ، این بده که چیزایی ک میدونیم باهم اشتراک بزاریم؟ 

شما عزیزم بودی تو این مدارس؟ چرا ایطور میگی والا من الان ۵ ساله تو این مدارسم هیچ اتفاق خاصی روی روانم نیفتاده انقدرم ک شما میگید بزرگ نیست درسته سختگیری داره ولی خب!

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻

اتفاقا خیلی خوبه چون مدرسه خاصه خوب هم درس می دن من هر چی تیز هوشان  می شناسم  بهترین دانشگاه قبول شدن ولی مدرسه عادی درصد قبولی خیلی کمه منظورم رشته خوب

📌متولد ۷۷ نیستم 
برای هرکس متفاوته  کسی که استرسی باشه و برای نیم نمره بخواد استرس بکشه تیزهوشان به دردش نمیخور ...

هرچقدرم بگی بی تفاوتی وقتی قبول میشی خانواده روت بیشتر حساب باز میکنن بخاطر همین بیشتر فشار میزارن روت و تو بخوای یا نخوای وارد فضای رقابت میشی و مجبوری استرس بگیری چون معلمان تو رو داریم با بقیه مقایسه میکنن...

رشتت چیه؟