2777
2789
عنوان

کفش پاشنه بلند یا تخت؟؟؟ 🤦‍♀️

359 بازدید | 21 پست

بچه ها اول قول بدین نخندین😅

ما چند روز دیگه یه مهمونی باید بریم که تقریبا همه ی خانمای اونجا از من کوتاه ترن حالا یکی ۲ سانت یکی ۱۵ سانت

ولی در کل همه کوتاه ترن

بعد من اگه بخوام کفش پاشنه بلند بپوشم دیگه خیلی اختلاف پیدا میکنم باهاشون

از طرف دیگه خودم قدم از شوهرم خیلی کوتاه تره و لاغرم اگه کفش تخت بپوشم تو عکس ها کنارش کوچک‌ دیده میشم

شما بودید کدوم گزینه رو انتخاب میکردید؟😶

اختلاف قد با شوهر تو عکس

یا اختلاف قد با بقیه خانمای مهمونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورمو نفهمیدی بگم تعلیق میشم

😐یه چیز نا مفهوم گفتی آخه از کجا بفهمیم منظورت چیه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

با عرض سلام و احترام، مجموعه‌ای از محصولات لوکس و برندهای برتر آرایشی را در فروشگاه ما بیابید. از ما به عنوان یکی از برترین فروشگاه‌های آرایشی و بهداشتی در بازار، کیفیت بالا، قیمت مناسب و انواع محصولات زیبایی برای هر نوع پوست و مزاج را انتظار داشته باشید. با تخفیفات ویژه ما، تجربه خریدی فوق العاده را تجربه کنید. در صورت داشتن هرگونه سوال، تیم پشتیبانی ما آماده پاسخگویی به شماست. با ما همراه باشید و بهترین خود را از طریق محصولاتی که ارائه می‌دهیم، بیابید.

botik_.arayeshi