2777
2789

کاش اختیار موندنمون با خودمون بود 

تا یکم خوشی میاد سراغم زندگی اون روشو بهم نشون میده این دنیا خیلی بی رحم بود واسه من حداقل 

امیدوارم اگه ی روزی رفتم اون دنیا حداقل اونجا خوش باشم رنگ ارامش واقعیو ببینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای حرف حققق و حرف دلم بود اتفاقا داشتم الاننن زاررر میزدم ب حال خودم و بدبختیم هنوز تازه داشتیم طعم خوشی میچشیدیم خدا بابامو گرفت ازم دوماهه زندگیم شده جهنم اسی!مادرم لاغغغر شده اخع چقد مامیتونیم تحمل کنیم هنو داشتن بعد عمری سختی ب روال عادی برمیگشتن و داشتن خوشی میکردن و وسایل میخریدن واسه خونشون ولی خدانخاست وبابامو برد این چ زندگی هست دیگه من ک دلم خونه دلم پرمیزنه واسه بابام حققق من چی بود ک توسن کم بی پدر بشم بعضیا تا ۵۰سالگی پدر دارن

....
وای حرف حققق و حرف دلم بود اتفاقا داشتم الاننن زاررر میزدم ب حال خودم و بدبختیم هنوز تازه داشتیم طعم ...

خدا رحمت کنه پدرتو عزیزم واقعا سخته خدا صبرت بده 

منم۴ سال با دوست پسرم بودم کاراشو داشت درست میکرد که دیگ رسمیش کنیم نامزد شیم ولی از اونجایی ک زندگی دید خوشحالم ابد حالمو گرفت فوت کرد سه ماهه زندگبم جهنمه افسردگی گرفتم تحت درمانم شبا ب زور قرص میخوابم 

خدا رحمت کنه پدرتو عزیزم واقعا سخته خدا صبرت بده  منم۴ سال با دوست پسرم بودم کاراشو داشت درست ...

عزیزم پدرمادرت درقید حیاتن؟ ببین منم میتونستم خودمو بکشم ولی میگم از اخر ک میرم پیشش ولی خیلی سخته دارم زجرمیکشم ازنبود بابام چاره چیه جز تحمل

....