2777
2789
عنوان

خانما بیاین لطفا

97 بازدید | 7 پست

یه موسسه پول گذاشته بودیم بخاطر گرونی همه مردم رفتن گفتن پولمون رو بدین یه دفعه همه پول خواستن ماهم زمین خریده بودیم رفتیم پولمونو بگیریم دیدیم موسسه پره ادم طلب کاره پولم هم ندارن بدن به ما بعد خیلی زمین و خونه دارن فروش نمیرفت پول مردم رو بدن شوهرم هی رفت اومد اخر گفت من شکایت میکنم پولم رو بدین مرده کفت چیکار کنم ندارم بعد به شوهرم گفت ببین میتونی کسی رو پیدا کنی پول درصدی بده بعد شوهرم پیدا کرده یکی رو حالا چون ما معرفی کردیم به نظرتون کارمون گناه داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای چیزی که شرعا درست نباشه واسطه شدن هم اشتباهه، لوازماتش فراهم میشه

اخه طرف میتونه دوتومن قیمت املاک رو کمتر بگه مردم بخرن بعد پول همه رو بده ولی میخواد به قیمت بفروشع از این ور صبر کنیم این ماییم که ضرر میکنیم یکی خونشو فروخته بود گذاشته بود بانک وام برداره خونه بزرگ تر بگیره وامشو که ندادن هیچ پول خودشون رو هم نمیدان از این ورم خونه هی داره گرون میشه

اخه طرف میتونه دوتومن قیمت املاک رو کمتر بگه مردم بخرن بعد پول همه رو بده ولی میخواد به قیمت بفروشع ...

ارهه میفهمم گرفتاری ها زیاده. 

ولی مثلا ایشون به طرف به عنوان ضمانت چکی چیزی میدادن،کلا کاری میکردن نذول نشه. به هرحال شما خب نیت بدی نداشتید اما نمیدونم واقعا. منم اطلاعاتم زیاد نیست و درحد حکم دادن نیستم😅

استغفاری چیزی کنید خدا مهربونه🥰

<باز تمایل داشتید تحقیق کنید چطور جبرانش کنید خدا ببخشه🌝🤗> 

ارهه میفهمم گرفتاری ها زیاده.  ولی مثلا ایشون به طرف به عنوان ضمانت چکی چیزی میدادن،کلا کاری م ...

ضمانت که اصلا بدون ضمانت پول نمیدن قراره یه ملک به نام طرف بکنه دوماه بعد پولش رو همراه سودش داد دوباره ملک رو پس بگیرع

ضمانت که اصلا بدون ضمانت پول نمیدن قراره یه ملک به نام طرف بکنه دوماه بعد پولش رو همراه سودش داد دوب ...

عهه، عجب

نمیدونم، دیگه شمام مجبور شدید، به نظرم استغفار کنید خوبه، تکرار نشه خدا مهربونه میبخشه اگر گناهی هم باشه شما هم که نیت بدی نداشتید🤷🏻‍♀️♥بیشتر از این نمیدونم🤷🏻‍♀️