2777
2789

بچه ها دیشب ژل زدم

اینکه موقع ژل زدن چقدرررر درد کشیدم بماند

۴۰ دقیقه هم طول کشید 

درحد بنز هم هماتوم و ورم دادم 

الان لبم درد میکنه حتی نمیتونم اب دهنمو بیرون بندازم 

چونه هم زدم اونم پوستش کش میاد درد داره

عادیه ؟؟ پوست لبم کبوده توش گلوله های سفته که دکتر گفت هماتومه جذب میشه

لبم خششک و‌پوسته پوسته و حساسه

عادیه؟؟؟؟!!!!

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم مال من فقط دو سه ساعت درد گرفت  برای دردشم دکتر گفت استامینوفن بخور

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نمیدونم مال من فقط دو سه ساعت درد گرفت  برای دردشم دکتر گفت استامینوفن بخور

پوست لبت خشک و دردناک نبود؟؟

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
چقد زدی عزیز ؟چهل دیقه طول کشید بابا یه ربعه میزنن دکترا منم فردا وقت گرفتم میخوام یکو دو هم اینا بز ...

یک سی سی 

دهنم صاف شد

هم بیحسی پماد زد هم دندانپزشکی 

دهنم کج شده بود

پوست لبت خشک و دردناک نبود؟؟

درد میکرد وقتی دست میزدم ولی خشک نبود

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
برند خوبیه فرانسویه برای من چینی زده برو خداروشکر کن

این گوله ها عادیه؟ دکتر میکه هماتومه رفع میشه

میگم اسی تو تاپیک قبلی خوندم گفتی استایلج زدی واسه لب چرا همون نورامیس نزدی دلیل داشتی؟اخه منم میخوا ...

اول نورامیس انتخاب کردم اختلافش با استایلیج دو تومن بود دکتر گفت اگه استالیج بزنی یک تومنشو تخفیف میدم منم دیدم با یه تومن بیشتر ژل بهتر میشه زد قبول کردم