دوروز پیش از دادم بتام ۸۳بود بعد ۴۸ساعت دوباره تکرار کردم بتا به ۳۶۶رسیده. بنظرتون نرماله؟؟؟ خدایی نکرده خارج رحمی که نیس😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ت شدی آرامشمH😍برام دعا کنین این ماه مامان شم🙂😔دوماهه که اچ سی جی میزنم🤕وبالاخرهههه😍۱۴۰۱.۱۲.۶ازمایشم مثبت شد😁😍خداجونم خیلی دوست دارم 🙏🙂عشق مامانی منتظرتم نی نی کوچولو 👶👣