2777
2789

من فلوکسیتن یه هفته است دارم میخورم دکتر تجویز کرد

بعد تقریبا همش دارم خمیازه میکشم همشششش کلافه شدم دیگه یه حس خستگی تو وجودم هست

یه حس خستگی مثل زمانی که بدنمون رو حرکات کششی انجام میدیم حس میکنیم یه قولنج مانندی در رفته و راحت میشیم( نمیدونم متوجه شدین یا نه)

هرچی هم اینکارو میکنم اصلا

همش یه خستگی هست تو بدنم

چیکار کنم نخورم دیگه؟

فعلا نمیتونم برم دوباره دکتر

تیکر کنکور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دارویی اولش عوارض داره بعد خوب میشه مهم اونکه اثر دارو بعد چند وقت ظاهر میشه خب افسردگی واقعا لازم من خووم داروخواب میخورم مجبورم در طول روزم خمیازه خستگی دارم نخوابم برای قلب مغز تمام بدنم ضرر داره مجبورم تو هم سعی کن بزنی به اون در تا بدنت وفق بده خودش اولش اینجوری هست بعد عادت میکنی 

داروهای اعصاب تا چند روزی حالت خواب آلودگی میدن بعد که بدن عادت کرد درست میشه 

تا چقدر تقریبا؟

چون کنکوری ام کلا درسام تقریبا نصف نصف میخونم

کلافم از بس دارم خمیازه میکشم و خوابم میاد

تیکر کنکور
تا چقدر تقریبا؟ چون کنکوری ام کلا درسام تقریبا نصف نصف میخونم کلافم از بس دارم خمیازه میکشم و خواب ...

اخه فلوکسیتین بیشتر حالت برانگیختگی داره من به مادرم دکتر داده گفت صبح بخور چون باعث بیخوابی میشه شبها شاید خمیازه گیجیت بخاطر فصله چون دیدی ادم نزدیک عید همش چرتی میشه هوا ی جوریه 

تا چقدر تقریبا؟ چون کنکوری ام کلا درسام تقریبا نصف نصف میخونم کلافم از بس دارم خمیازه میکشم و خواب ...

هر شخص براش فرق می‌کنه ولی یواش یواش بدنت عادت می‌کنه. سعی کن خواب شب رو کامل کنی که در روز حالت خواب آلودگی کمتر بشه. 

ببین کلا داروهای ضدافسردگی خواب اور هستن چون میخوان ریلکست کنن بعد 14روز هداقل زمان میخواد واسه تاثیرش بعد تو اجازه نداری قرص ضدافسردگی یهو قطع کنی چون سندرم ترک میاد سراغت حالت بد میشه بزار دوره هاش تموم بشه یا اگه میخوای ترک منی اروم اروم بکنش مثلا روزی نصف یک سوم بعد یک روز درمیون بعد قطع کن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اخه فلوکسیتین بیشتر حالت برانگیختگی داره من به مادرم دکتر داده گفت صبح بخور چون باعث بیخوابی میشه شب ...

اره دقیقا به منم گفت صبح بخور

حالا یه هفتس ولی همش این حالت رو دارم

تیکر کنکور
میدونی تا کی این حالت رفع میشه؟ مثلا چقدر دیگه مصرف کنم

من قلوکستین حقیقت نمیدونم خودم نمیخورم فقط بیخوابم اما مادرم بخاطر افسردگی بهش داده دکتر ولی اینجوری نیست عوارض خاصی براش داشته باشه چون من باهاش دکتر بودم گفت صبح بخوره بعد صبحانه که بیخواب نشه 

هر شخص براش فرق می‌کنه ولی یواش یواش بدنت عادت می‌کنه. سعی کن خواب شب رو کامل کنی که در روز حالت خوا ...

دیشب ساعت ۶ غروب خوابیدم تا ۱۱ونیم شب باز دونیم خوابیدم تا ۶ صبح 

بازم خوابم میاد😂😑

کاش افسردگی رو میزاشتم بعد کنکور واقعا هوف

تیکر کنکور