رضوانت مدیر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 926 عنوان کارافرینی | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 19 پست همه میدونیم که دنیای الان اینترنت همه کارها رو راحت کرده اگه دنبال تمییزین و دنبال خریدخداروشکر من بذ دوستام نمایندگی چند تا از برند محصولات رو گرفتم فکرکنم برات جذاب باشه 1401/12/09 | 16:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رضوانت مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 926 باشه عزیزم موفق باشید خواهش میکنم بخاطر برند خودتون کسی دیگه رو از الکی خراب نکنید بخدا باید قیامت جوابگو باشید
زن_کورد عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 896 خواهش میکنم بخاطر برند خودتون کسی دیگه رو از الکی خراب نکنید بخدا باید قیامت جوابگو باشید واااا چ ربطی به قیامت داشتمیگم میخوام برند بگیرم شما گفتی نفیس گفتم قبول ندارم شمام متقابل همینو گفتید.
خوشبختی_نزدیک_است عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 13867 چجوری مشتری گیر بیارم اینش سخته اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
رضوانت مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 926 واااا چ ربطی به قیامت داشت میگم میخوام برند بگیرم شما گفتی نفیس گفتم قبول ندارم شمام متقابل همینو گ ... من شما روتنها نگفتیم عزیزم اونم به جواب حرف شما گفتم اصلا تابحال من اسم برند شمارو نشنیدم ولی درکل اینجا تا میخوای یکی رو راهنمایی یا کارو توضیح بدی یکی از برند دیگه میاد یه چیزی میگهحالاهم عزیزم ناراحت نباش گلم 🌹🌹🌹
رضوانت مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 926 چجوری مشتری گیر بیارم اینش سخته بهت یاد میدیم عزیزم منم مشکل شمارو داشتم بهم پیام بده تا کارو توضیح بدم بعد کلاس واطلاعات محصولی هست همه رو برات توضیح میدم عزیزم09381693145