2777
2789

🔴📸افشای سند دکتر پیتر کالدول از بیماری پیروز

🔹طبق گزارش دامپزشک آفریقایی، که تاریخ و امضای آن متعلق به ۴ خرداد ماه است، تایید می‌شود که پیروز از همان ابتدا مبتلا به نارسایی کلیه است.

پیام محبی، دامپزشک:

🔹همه چیز نشان می‌دهد که پیروز از ابتدا این مشکلات را داشته،‌ اما سعی می‌شد تصویر دیگری از این حیوان به نمایش درآید، یعنی مخاطب مدام با تصاویری از پیروز روبه‌رو بود که نشان می‌داد پیروز در حال بازی است و نمای پشت آن هم برج میلاد است و خب این همه نمایش برای چه بود وقتی پیروز از ابتدا چنین مشکلاتی داشت.

🔹چرا در مردم این همه توقع و انتظار ایجاد می‌شد که حالا با خبر مرگ پیروز، همه دچار یاس و سرخوردگی شوند؟ چرا به مردم امید بیهوده دادید؟

کاربری دست دو نفره

وقتی یه یوز رو به صورت غیر طبیعی بدنیا اوردین توقع زنده موندنش رو نکنید ...

با عمل سزارین بدنیا اومد مادرش قبولش نکرد این آدمهای دوتا میخوان براش مادری کنن ...

طبیعت کار خودش رو بلده   هر موجود ضعیفی رو فورا حذف میکنه 

آه و ناله هم نداره

❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به شخصه از این ناراحتم که چرا گذاشتن به اینجا برسه چرا خیلی سال قبل فکری به حال انقراض یوز ایران ...

یوز پلنگ یه زمانی میگفتن منقرض شده تا یه چوپان در بردسیر کرمان چند تا توله اش رو کشت وقتی اومدن بازدید دیدن یوز هستن...اینها تو طبیعت نمیگم فراوونه ولی اینقدری اینها میگن منقرض نیست ...تعدادش کمه ..فقط ببر و شیر ایرانی منقرض شده 

❤❤❤
یه موقع میخواستن چند تا گور خر ایرانی رو انتقال بدن یه جا از ۶ تا گور خر ۴ تاش رو همون جا کشتن دوتاش ...

خیلی حس بدیه

یه خبر میخوندم نوشته بود تهران ۳۲ میلیون موش فاضلابی داره

اولش باور نکردم تا یه روز رفتم سر کوچه‌مون دم سطل آشغال دیدم نزدیک ۲۰ تا موش اونجان!!!!

خونمون هم یه محله نسبتا خوب تهرانه!

دیگه جلوگیری از انقراض فکر کنم خیلی توقع بالاییه از این دولت…

خیلی حس بدیه یه خبر میخوندم نوشته بود تهران ۳۲ میلیون موش فاضلابی داره اولش باور نکردم تا یه روز ر ...

توقع بالایی نیست ولی درک کن اونم یکسال و خورده ای اومده ...

درخواست منقرض نشدن ر  میبایستی خانم ابتکار دنبال کنه نه اینکه دنبال جیب خودش و بچه هاش باشه

میدونی خانم ابتکار چند ساله رئیس محیط زیست بوده و هیچ کاری نکرده و فقط زر زده؟؟؟

❤❤❤
توقع بالایی نیست ولی درک کن اونم یکسال و خورده ای اومده ... درخواست منقرض نشدن ر  میبایستی خان ...

نه نه من منظورم به دولت الان نیست

این کارا حداقل برای کم کاری ۲۰ سال پیشه تا الان

من در کل گفتم

یادمه ۵ سال پیش خواهرم تو بنیاد مستضعفین بود قسمت هلدینگش بود

باب شده بود که میگفتن که به باغ وحش ارم نمیرسن و غذا نمیدن

خواهر اورد فاکتوراش رو نشون داد اون موقع ۶۰ میلیون گوشت و مواد غذایی واسه اونجا گرفته بودن

میگفت خیلی از گوشتا که اصلا به باغ وحش نرسیده از همونایی هم که رسیده بود باز بعضی از کارگرا برای خودشون برداشته بودن

کلا ضعف مدیریتیه دیگه